DAA - GymBeam

ПроизвођачGymBeam

92 %

DAA или д-аспарагинска киселина је аминокиселина, која активира природно стварање и излучивање тестостерона и хормона за раст, захваљујући чему побољшава раст мишићне масе, повећава снагу, енергију и издржљивост. Изразито скраћује време регенерације а позитивно делује и на плодност, количину и квалитет сперматозоида и повећава либидо. 100% DAA у праху се веома добро растапа.

На стању
1.150,00din.~(9.81 €)
Опис

DAA – бустер, који природно повећава излучивање тестостерона и хормона за раст с циљем побољшати раст мишићне масе и снаге

DAA или д-аспарагинска киселина је неесенцијална аминокиселина (тело није способно производити је, зато је потребно примати је у исхрани или у облику прехрамбених додатака), која служи за активацију природног стварања хормона – тестостерона и хормона за раст [1], с циљем побољшати раст мишићне масе, смањити телесне масти и повећати снагу и енергију. Легална је алтернатива средствима за допинг, која егзогено додаје тестостерон, или секундарно делују на повећање његове количине. DAA има веома сличан механизам деловања као лутеинизацијски хормон, који тело директно стимулише уз секрецију тестостерона, захваљујући чему спортисти брже подстиче пораст мишићне масе, време регенерације се значајно скрати и затим забележава повећање истрајности.

 

DAA је веома популарна у кругу професионалаца и спортиста, који не желе узимати анаболичне стероиде. Д-аспарагинска киселина је погодна за побољшање раста мишићне масе најпре код тешко тренирајућих мушкараца и напредних спортиста без обзира на врсту спортске дисциплине којом се баве.

 DAA - GymBeam

  

Тестостерон је пресудан за раст мишићне масе, и зато се спортисти труде утицати на његов ниво помоћу DAA, који се природно налази углавном у хипофизи, хипоталамусу и тестису. Секреција тестостерона настаје под условима низа процеса, који су управљани осом хипоталамуса – хипофиза – тестиси (хормони који су излучивани из хипоталамуса утичу на секрецију лутеинизацијског хормона у хипофизи, који се излучује у крв и након савладања „пута“ од мозга ка тестисима, након повезивања са специјалним рецепторима стимулише тестисе ка излучивању тестостерона), затим што способност повећања секреције лутеинизацијског хормона се аутоматски спаја с повећаним излучивањем тестостерона. Што више тестостерона, то већи стимуланс за раст мишићне масе.[2]

   

DAA је управо тај додатак, који може значајно стимулисати секрецију лутеинизацијског хормона (и затим повећати ниво тестостерона за cca 33-40%) [1], зато је веома брзо нашао место у суплементацијском плану сваког озбиљног спортисте.

 

DAA - GymBeam

   

DAA и његове предности

  • ефикасан и сигуран тестостеронски бустер
  • повећава ниво тестостерона у крви
  • убрзава регенерацију
  • повећава обим мишићне масе
  • побољшава издржљивост и повећава истрајност
  • побољшава излучивање хормона за раст
  • повећава либидо и сексуалну активност
  • позитивно делује на количину и квалитет сперматозоида
 

Састав

100% д-аспарагинска киселина

 

Дозирање

Препоручујемо размутити 3 g DAA у 200 ml воде или сока и узимати 1x дневно.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности
у 100 g
д-аспарагинска киселина 100 g
Више информација
Оцене44
Варијације производа
Питање о производу