Diosgen Stimulator - Amix

ПроизвођачAmix

100 %

Diosgen Stimulator је екстракт биљке Dioscorea villosa која има висок садржај стероидних сапонина. Помаже у производњи тестостерона и естрогена. Води повећању мишићне масе, скраћује време опоравка и позитивно утиче на физичке перформансе.

На стању
1.650,00din.~(14.07 €)
Опис

Diosgen Stimulator - природни екстракт биљке који помаже у производњи тестостерона и естрогена, повећању мишићне масе и побољшању регенерације

Diosgen Stimulator је екстракт биљке Dioscorea villosa која има висок садржај стероидних сапонина. Помаже у производњи тестостерона и естрогена. Води повећању мишићне масе, скраћује време опоравка и позитивно утиче на физичке перформансе.

 Diosgen Stimulator 100 капсула - Amix

 

Diosgen Stimulator и  његове предности:

  • природни биљни екстракт
  • има висок садржај стероидних сапонина
  • повећава производњу тестостерона и естрогена
  • подупире раст мишића
  • убрзава регенерацију
  • позитивно утиче на физичке перформансе

 

Састав 

Малтодекстрин, Dioscorea villosa (дивљи јам екстракт), желатинска капсула (желатин, вода, боја: титанијум оксид), стабилизатор : Methocel®, материје против згрудњавања: магнезијум стеарат, силицијум диоксид.

 

Дозирање

Узимајте 1-2 капсуле дневно пре тренинга. Када не тренирате, узимајте 1 капсулу ујутру уз оброк.

 

Tаблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 доза (1 капс)
Дивљи јам екстракт корена> 190 mg
од тога сапонин диосгенин 30 mg

 

Упозорење

Није погодно за децу и младе до 18 година, труднице и дојиље. Немојте прекорачити препоручену дневну дозу. Не служи као замена за разноврсну исхрану. Држите ван домашаја деце. Складиштите на сувом на температури до 25°Ц, штитите од директног сунчевог светла и мраза. Произвођач није одговоран за штете узроковане неправилним коришћењем или складиштењем. Намирница намењена за посебну исхрану. Погодно за спортисте и особе с повећаном физичком активношћу.

Више информација
Оцене4
Варијације производа
Питање о производу