Ecdysterone - GymBeam

ПроизвођачGymBeam

82 %

Ecdysterone је екстракт Корена сибирског јелена, која садржи 90% активног састојка екдистерона, који је екдистероид. Екдистероиди имају сличну структуру као андрогени и због тога су популарни међу спортистима као појачиваш хормона и као додатак исхрани за побољшање спортских перформанси и раст мишића. Потенцијални ефекти екдистерона на здравље и кондицију постали су предмет многих истраживања.

 

На стању
2.000,00din.~(17.06 €)
33,33din./kap
Други су такође купили
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Опис

Ecdysterone - Екстракт Корена сибирског јелена са 90%-ним садржајем екдистерона

Ecdysterone је један од најпознатијих екдистероидних спојева који има структуру веома сличну андрогенима. Екдистероиди потичу од инсеката, водених животиња и биљака. Ecdysterone је, у суштини, екстракт биљке Корена сибирског јелена (Rhaponticum carthamoides), која садржи до 90% активног састојка екдистерон. То је популаран појачивач хомона међу спортистима. Међутим, истраживања се спроводе о дејству екдистероида на раст мишића и побољшање перформанси. Уз споменуте благодети, према истраживања спроведеним на мишићним ткивима, чини се да она могу имати и друга биолошка дејства на здравље. 

 Ecdysterone - GymBeam

Ecdysterone и његове предности

  • садржи концентровани екстракт Корена сибирског јелена
  • популаран је појачивач хормона
  • погодан и за вегетаријанце и за вегане

 

Састав

Екстракт Корена сибирског јелена (Rhaponticum carthamoides) (90% екдистерон), средство за повећање волумена (микрокристална целулоза), средство против згрудњавања (магнезијум стеарат), капсула хипромелоза.

 

Дозирање

Узимајте 1 капсулу на дан.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 капсула
Екстракт Пасјег дрена (Rhaponticum carthamoides) 333 мг
- екдистерон 300 мг

 

Упозорење

Додатак исхрани. Немојте прекорачити препоручену дневну дозу. Производ није замена за уравнотежену и разнолику исхрану. Производ није погодан за децу, труднице ни дојиље. Чувати ван домашаја мале деце. Чувати на сувом месту на температури до 25 °Ц. Заштитити од смрзавања и директне сунчеве светлости.

Више информација
Оцене24
Варијације производа
Питање о производу
Блог