Oprema za jogu i pilates uz popuste do 73%! Celokupnu ponudu pogledajte ovde.

Екстракт семенки грожђа - GymBeam

ПроизвођачGymBeam

100 %

Екстракт семенки грожђа у облику таблета истиче се углавном садржајем проантоцијанидина или танина. Међутим, познат је и по додатном садржају антиоксиданса, а то су материје које помажу телу у борби против оксидативног стреса и слободних радикала. Екстракт је направљен од семенки грожђа, а посебно је популаран међу особама које желе смршати и подржати своје здравље.

На стању
650,00din.~(5.54 €)
7,22din./tab
Други су такође купили
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Опис

Екстракт семенки грожђа познат је по свом садржају антиоксиданса, који имају важну улогу у борби против слободних радикала и оксидативног стреса

Екстракт семенки грожђа у облику таблета добија се из семенки грожђа. Захваљујући својим дејствима, популаран је међу особама које желе подржати своје здравље, а истовремено желе и смршати. Познат је по садржају танина и проантоцијанидина али и других антиоксиданса, и то су састојци који помажу телу у борби против оксидативног стреса и слободних радикала. Тренутно је екстракт семенки грожђа предмет проучавања због могућег дејства на кардиоваскуларни систем. Таблете не садрже никакве састојке животињског порекла, због тога их могу узимати и вегани. Једна доза садржи 200 мг екстракта семенки грожђа. 

                

 Екстракт семенки грожђа - GymBeam

 

Екстракт семенки грожђа и његове предности 

  • екстракт добијен из семенки грожђа 
  • садржи проантоцијанидине, антиоксиданте, полифеноле и флавоноиде
  • у облику практичних таблета
  • погодно за вегане 
  • популаран међу особама које желе смршати 

                 

Састав 

Екстракт семенки грожђа (Vitis vinifera) (95% проантоцијанидини), средство за учвршћивање (микрокристална целулоза), средство против згрудњавања (калцијум фосфат, магнезијум стеарат).

      

Препоручена употреба 

Узимајте 2 таблете 1-2 пута дневно. 

                 

Таблица нутритивних вредности 

Нутритивне вредности 4 таблете
Екстракт семенки грожђа (Vitis vinifera) 200 мг
-proanthocyanidins  190 мг

                       

Упозорење

Немојте прекорачити препоручену дневну дозу. Производ није замена за разнолику и уравнотежену исхрану. Производ није намењен деци, трудницама ни дојиљама. Чувати ван домашаја мале деце. Чувати на сувом месту на температури до 25 ° Ц. Заштитити од смрзавања и директне сунчеве светлости. 

Више информација
Оцене3
Варијације производа
Питање о производу