Ензим Лактазе - GymBeam

ПроизвођачGymBeam

98 %

Ензими Лактазе је практично решење за све особе које имају проблем са пробавом лактозе. Узимањем таблета подржаћете пробаву млечног шећера, захваљујући чему можете уживати у млеку, сиревима или другим млечним производима.

Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Опис

Ензими Лактазе - идеална помоћ за пробаву лактозе

Ензими Лактазе је практичан извор ензима лактазе у облику таблета. Лактаза је ензим који разграђује лактозу (млечни шећер) у организму на глукозу и галактозу. Без довољно лактазе, тело има проблем са пробавом хране која садржи лактозу. Ензим лактаза побољшава пробаву код особа које имају проблем са пробавом лактозе. Ова интолеранција није редак здравствени проблем, а прехрамбени додатак може ефикасно помоћи. Више се не морате ограничавати и темељно контролисати садржај хране. Испробајте ензим лактазу и уживајте без бриге у млечним производима и храни.

                          

Ензими Лактазе и његове предности

  • побољшава пробаву лактозе код особа са овим проблемом
  • да 5000 FCC јединица у 1 таблети
  • у практичним таблетама

                           

Састав

Ензим лактаза (β-галактозидаза), средство за повећање волумена (сорбитол, целулоза), средство против згушњавања (магнезијум стеарат), малтодекстрин. 

                              

Препоручена употреба

Узмите 1 таблету дневно. Доза се може повећати у зависности од количине конзумираног млечног шећера. 1 таблета може разградити у просеку 10 г лактозе, што је еквивалентно око 200 мл крављег млека.

                         

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 таблета
Ензим лактаза 5000 FCC* 

*Јединице лактазе                          

       

Упозорење

Немојте прекорачити препоручену дневну дозу. Овај производ није замена за уравнотежену и разнолику исхрану. Није за дјецу, труднице и дојиље. Чувати изван дохвата деце. Чувати на сувом месту на температури до 25°Ц. Заштитите од мраза и директе сунчеве светлости. Препоручује се особама које имају проблема с пробавом лактозе. Производ се препоручује конзумирати с храном која садржи лактозу. Толеранција на лактозу варира и особе с интолеранцијом на лактозу требају се посаветовати са својим лекаром о дозирању.

Више информација
Оцене18
Варијације производа
Питање о производу
Блог