Essentials VitaPack – GymBeam

Процена:
97 % of 100
97% (9)
Произвођач: GymBeam

Essentials VitaPack је пажљиво састављен комплекс есенцијалних материја које су неопходне за оптимално функционисање тела. У том јединственом производу пронаћи ћете складну мешавину витамина, минерала, биљних екстраката, омега-3 масних киселина и нутритивних састојака за зглобове у облику практичних пакетића. Essentials VitaPack се састоји од 30 пакетића, а сваки садржи 5 таблета и 3 капсуле од меког гела са спојевима који су потребни за правилно функционисање људског организма.

Out of stock
Очекујемо: 07.10.2022.
Очекивана цена 2.400din.

Essentials VitaPack – јединствени комплекс са више од 30 састојака за максималну здравствену заштиту

 
Essentials VitaPack садржи пажљиво састављен комплекс одабраних микронутријената, чији је унос неопходан за правилно функционисање организма. У том јединственом производу пронаћи ћете све есенцијалне супстанце у облику 30 практичних пакетића за 30 дана. Сваки пакетић садржи дневну дозу од 5 таблета и 3 капсуле од меког гела, које садрже до 13 кључних витамина, 13 есенцијалних минерала, 3 биљна екстракта, 3 прехрамбена додатка за зглобове, уз лецитин и омега-3 масне киселине за правилан рад срца.

             

Сваки од 30 пакетића у Essentials VitaPack-у садржи:

 • Таблету са витамином Ц и екстрактом Rose Canin. Витамин Ц је један од кључних витамина за оптимално функционисање тела, у којем има неколико важних функција. Без њега имунолошки и нервни систем не би могао правилно функционисати. Такође је важан за правилну производњу колагена и функцију костију, хрскавице, десни, зуба и коже. Доприноси и вашој укупном психолошком здрављу, смањује умор и исцрпљеност, штити ћелије од оксидативног стреса и повећава апсорпцију гвожђа. Његов недостатак у организму обично проузрокује и манифестује се као необјашњиви умор. 
 • Таблету са калцијумом, цинком и магнезијумом. Ти неопходни минерали потребни су за деловање стотина ензимских и биохемијских реакција у телу и помажу у одржавању здравља. Калцијум није потребан само за здраве кости и зубе, него доприноси и правилном функционисању мишића и метаболизма, што је кључ за производњу енергије. Али то није све. Његов унос је уједно потребан за оптимално функционисање пробавних ензима и нервни пренос. Цинк је пресудна компонента у више од 200 ензимских реакција које се одвијају у вашем телу. Неопходан је за правилну функцију имунолошког система, когнитивне функције, као и метаболизам свих макронутријената. Такође је важан за одржавање нормалног нивоа тестостерона у крви и потпомаже здравље косе, ноктију, коже и костију. И на крају, магнезијум је једнако важан минерал као и претходна два. Укључен је у више од 300 биохемијских трансформација и важан је за правилно функционисање нервног система, чиме доприноси вашем психолошком здрављу. Такође доприноси правилној функцији мишића, смањује исцрпљеност и умор и доприноси нормалној синтези протеина. Довољан унос тих трију елемената заиста је пресудан за здрав организам. Таблета такође садржи бор, бакар, силицијум и фосфор. 
 • Таблету са артро-комплексом. Садржи функционалне супстанце за максималну негу мишићно-коштаног система. Оне су део целе палете производа за квалитетну исхрану за зглобове. У таблети ћете пронаћи глукозамин сулфат, кондроитин сулфат, MSM и витамин Ц, који додатно побољшава функцију целе мешавине због своје улоге у производњи колагена као и раду костију и хрскавице.   
 • Две мултивитаминске таблете које се могу похвалити укупним садржајем од 11 витамина и 10 минерала важних за правилан рад организма. У саставу тих таблета пронаћи ћете читав спектар витамина Б, витамина А, Е и К, екстракта ехинацеје и екстракта зеленог чаја, који су познати по својим антиоксидантима, епигалокатехин галату (EGCG) и кофеину. Тај уравнотежени комплекс ефикасно доприноси целокупној усклађености организма, будући да му је потребна стално снабдевање енергијом из макронутријената, али и микронутријената који обезбеђују његово правилно одржавање. На пример, витамини Б6 и Б12 важни су за све биохемијске процесе који доприносе вашом психолошком здрављу, као и смањењу исцрпљености и умора.
 • Капсуле са витамином Д3. Витамин Д у тој капсули присутан је у свом високоапсорбујућем облику Д3, што значи да је ефикасна доза 1000 ИУ (25 µг). Витамин Д је важан за правилно функционисање имунолошког система, као и за одржавање костију и зуби. Такође доприноси правилном функционисању мишића.
 • Капсуле омега-3. Омега-3 киселине су есенцијалне масне киселине, од којих неке организам не може произвести само, због тога се тело мора снабдети са њима из спољних извора. Међу њима су ЕПА и ДХА, присутне у капсулама. Уопштено су важне за функцију срца, мозга и вида. У капсули ћете пронаћи и витамин Е који, као познати антиоксиданс, штити те ретке масне киселине од разградње поступком оксидације.
 • Капсуле са лецитином. Сојин лецитин садржи фосфолипиде, укључујући колинске спојеве, који помажу у одржавању нормалне функције јетре и правилног метаболизма липида.

             

То значи да сваки пакетић Essentials VitaPack-а садржи комплекс од више од 30 кључних састојака потребних за правилан рад људског организма. Због тога је погодан за све који желе максимално пазити на своје здравље на најлакши могући начин. Ако желите покрити све темеље свог здравља и очекујете само најбоље од свеобухватног производа, VitaPack је створен за вас. Идеалан је за спортисте који напорно тренирају, али и за свакога ко жели обезбедити унос микронутријената помоћу квалитетног производа.

           

Essentials VitaPack - Gymbeam

           

Essentials VitaPack и његове предности

 • пажљиво састављен комплекс есенцијалних микронутријената који подржавају виталност
 • садржи 30 пакетића, сваки са одабраном мешавином микронутријената
 • сваки пакетић садржи 5 таблета и 3 капсуле од меког гела
 • садржи више од 30 кључних супстанци у једној дневној порцији, све у једном практичном пакетићу
 • садржи исхрану за зглобове, омега-3 масне киселине и лецитин
 • помаже у смањивању исцрпљености и умора, одржава биохемијско окружење потребно за психолошко здравље
 • доприноси правилном функционисању мишића и имунолошког система
 • помаже у одржавању нормалног нивоа тестостерона у крви
 • подстиче здравље косе, ноктију, коже и костију
 • помаже у целокупном складу организма
 • погодан за све који желе максимално пазити на своје здравље
                

Састав

Витамин Ц и таблета екстракта Rose Canine: Витамин Ц (Л-аскорбинска киселина, хидроксипропилметилцелулоза), прах шипка (Rosa canina), средство за повећање волумена (микрокристална целулоза, дикалцијум фосфат), средство против згрушавања (магнезијум стеарат), материје за облагање (масне киселине, хидроксипропилметилцелулоза, глицерол, хидроксипропилцелулоза).

Таблета калцијума-цинка-магнезијума: Калцијум карбонат са малтодекстрином (калцијум карбонат, малтодекстрин), магнезијум оксид, средство за повећање волумена (микрокристална целулоза, натријум карбоксиметилцелулоза, дикалцијум фосфат), цинк оксид, средство против згрушавања (магнезијум стеарат, силицијум диоксид), хидроксипропилметилцелулоза, киселине за облагање, глицерол, хидроксипропилцелулоза, безводни бакарни сулфат, 1-глутаминска киселина, натријум тетраборат, поливинилполипиролидон.

Капсула витамина Д3: витамин Д3 (колекалциферол, триглицериди, ДЛ-алфа-токоферол), триглицериди, желатинске капсуле (желатин, глицерол, вода).

Капсула омега-3: омега-3 (ЕПА, ДХА, екстракт богат токоферолом, сунцокретово уље), витамин Е (ДЛ-алфа-токоферил ацетат), желатинске капсуле (желатин, глицерол, вода ).

Капсула лецитина: Сојин лецитин, желатинске капсуле (желатин, глицерол, вода).

Таблета артрокомплекса: глукозамин сулфат (од шкољки), витамин Ц (Л-аскорбинска киселина, хидроксипропилметилцелулоза), кондроитин натријум сулфат, МСМ (метилсулфонилметан), средство против згрушавања (магнезијум стеарат, силицијум диоксид), средство за повећање волумена (микрокристална целулоза), материје за облагање (масне киселине, хидроксипропилметилцелулоза), титанијум диоксид, полидекстроза, талк, триглицериди).

2 мултивитаминске таблете: калцијум карбонат (малтодекстрин), магнезијум оксид, витамин А (ретинил ацетат, желатин, кукурузни скроб, шећер, бутилирани хидрокситолуен), витамин Б1 (тиамин мононитрат), витамин Б2 (рибофлавин), витамин Б3 (никотинамид), витамин Б5 (Д-пантотенат) калцијум), витамин Б6 (пиридоксин хидрохлорид), витамин Б7 (Д-биотин), витамин Б9 (птероилмоноглутаминска киселина), витамин Б12 (цијанокобаламин, модификовани кукурузни скроб, натријум цитрат, лимунска киселина, силицијум диоксид), витамин Ц (Л- аскорбинска киселина, хидроксипропилметилцелулоза), витамин Е (ДЛ-алфа-токоферил ацетат, модификовани кукурузни скроб, малтодекстрин, силицијум диоксид), витамин К1 (фитоменадион, арапска гума, шећер), гвожђе фумарат, екстракт ехинацеје (полифеноли) (Echinacea purpurea), екстракти зелених чајева (полифеноли, епигалокатехин галат, кофеин) (Camellia sinensis), цинк оксид, калијум јодид (калцијум карбонат), манган сулфат, натријум молибдат (калцијум карбонат), хром хлорид (калцијум карбонат), натријум селенит (калцијум карбонат), бакарни сулфат, средство против згрушавања (магнезијум стеарат, силицијум диоксид) средство за повећање волумена (микрокристална целулоза, дикалцијум фосфат), материје за облагање (масне киселине, хидроксипропилметилцелулоза, глицерол, хидроксипропилцелулоза).

         

Предложена употреба

Узимајте један пакетић дневно.

    

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 пакетић
Витамин A (ретинил ацетат) 0,15 мг
Витамин Б1 (тиамин мононитрат) 1,5 мг
Витамин Б2 (рибофлавин) 1,7 мг
Витамин Б3 (никотинамид) 20 мг
Витамин Б5 (калцијум Д-пантотенат) 7 мг
Витамин Б6 (пиридоксин хидрохлорид) 3 мг
Витамин Б7 (Д-биотин) 0,15 мг
Витамин Б9 (птероилмоноглутаминска киселина) 0,2 мг
Витамин Б12 (цијанокобаламин) 2 µг
Витамин Ц (Л-аскорбинска киселина) 1084 мг
Витамин Д3 (колекалциферол) 25 µг
Витамин Е (ДЛ-алфа-токоферил ацетат) 13 мг
Витамин К1 (фитоменадион) 37,5 µг
Калцијум 483 мг
Магнезијум 236,66 мг
Фосфор 83 мг
Цинк 11 мг
Гвожђе 5 мг
Манган 2 мг
Бакар 1,33 мг
Јодид 75 µг
Селен 55 µг
Молибден 50 µг
Бор 33 µг
Хром 30 µг
Силицијум 6,7 мг
Кондроитин сулфат 200 мг
MSM (метилсулфонилметан) 300 мг
Глукозамин сулфат 300 мг
Омега-3 300 мг
- EPA 180 мг
- DHA 120 мг
Л-глутаминска киселина 33 мг
Прах Rose Canine 50 мг
Сојин лецитин 660 мг
Екстракт ехинацеје 10 мг
- Полифеноли 0,8 мг
EGCG (епигалокатехин галат) 3 мг
Екстракт зеленог чаја 10 мг
- Полифеноли 9 мг

        

Упозорење

Немојте прекорачити препоручену дневну дозу. Овај производ није замена за разнолику и уравнотежену исхрану. Није намењен деци, трудницама ни дојиљама. Чувајте ван домашаја мале деце. Чувајте на сувом месту на температури до 25 °Ц. Заштитите од смрзавања и директне сунчеве светлости.

Више информација
Произведено у EU
Distributor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Висина 17.50 cm
Ширина 11.00 cm
Дужина 11.00 cm
Бруто тежина 0.40 kg
Број комада по паковању 100 ком.
Нето тежина 0.33 kg
ean 8586022212352
Без пластичног паковања Не
Без вештачких заслађивача Да
Без ГМО Да
Био Не
Без глутена Да
Без лактозе Да
Вегетаријански Да
Вегански Не
Мешавина мешавина
Текстура таблете
Врста производа дијетално
Главна категорија Мултивитамин
Остале категорије Витамини
Мултиминерал
Спортска исхрана
За подршку имунитета
Минерали
Производи без глутена
Производи без лактозе
Вегетаријански производи

Упозорење:

Чувати на хладном и сувом месту.

Customer reviews Essentials VitaPack – GymBeam
Write Your Own Review
Оцењујете:Essentials VitaPack – GymBeam
Ваша оцена
Таблете Цена Посебна цена На стању
30 пак. 3.190,00din. 2.400,00din.
није на стању
Очекујемо 07.10.2022.
Питања купаца.
Напишите питање
Напишите одговор