Фитнес рукавице Wrap Black – GymBeam

ПроизвођачGymBeam

63 %

Фитнес рукавице са стезником спадају међу основну опрему сваког редовног посетиоца теретане. Унутрашњи део длана опремљен је неклизајућом површином која обезбеђује боље приањање за једноручне и дворучне тегове, што значи да можете направити више понављања. Ове рукавице ће такође заштитити ваше руке од непријатних пликова и жуљева. Опремљене су и практичним стезницима за зглоб, који фиксирају ваше зглобове, помажући вам да појачате стисак и спречите повреде.

На стању
1.350,00din.~(11.51 €)
Опис

Фитнес рукавице са стезником за зглоб и неклизајућом површином ојачаће ваше зглобове и заштитити ваше дланове од пликова и жуљева

Фитнес рукавице са стезником су пар удобних и прозрачних рукавица које ће подићи ваш тренинг на нов ниво. Направљене су од комбинације најлона, полиестера, коже и ПВЦ-а, због чега поуздано упијају зној. На подручју дланова опремљене су дебљим неклизајућим слојем, који ће вам омогућити чвршће и безбедније хватање дворучног тегова или шипке. Осим тога, мекан и издржљив материјал помаже у заштити ваше руке. То је елегантан начин да избегнете пликове или жуљеве који би учинили ваш тренинг непријатним и одгодили постизање ваших спортских циљева.

             

Фитнес рукавице биће сјајна опрема у теретани или на вежбалишту. Опремљене су тракама на чичак за причвршћивање и практичним стезницима за зглоб који ће вам помоћи у фиксирању зглобова и тако спречити повреде за време вежбања.

                   Фитнес рукавице Wrap Black – GymBeam                   

Фитнес рукавице са стезником за зглоб и њихове предности 

  • направљене од прозрачног материјала који упија зној
  • неклизајући премаз за длан јача ваш стисак
  • штите руке од пликова и жуљева
  • стезници за јачање зглобова
  • идеалне за тренинг у теретани и парковима за улично вежбање

         

Материјал       

47 % најлон, 38 % полиестер, 12 % кожа, 3 % ПВЦ     

       

Таблица величина

ВеличинаSMLXLXXL
Дужина рукавица (цм) 16 16,5 17 17,5 18
Обим длана (цм) 21 22 23 24 25
Више информација
Оцене7
Варијације производа
Питање о производу