Fitnes kuke - GymBeam

ПроизвођачGymBeam

84 %

Fitnes kuke су намењене да би побољшале држање код тешких тренинга с теговима. Израђене су од чврсте коже и нерђајућег челика, причвршћују се чичак траком која је тестирана на велика оптерећења и имају дугачак век трајања. Захваљујући кукама побољшаћете хват, техничко извођење вежби и повећати Вашу снагу и мишиће.

На стању
1.450,00din.~(12.37 €)
Опис

Fitnes kuke захваљујући којима ће те побољшати хват и технички правилно извођење вежби 

Fitnes kuke или гуртне су дизајниране тако да би побољшале држање код тешких тренинга са теговима. Нарочито су прикладне за вежбе леђних мишића, горњег дела тела, задње ложе бутина и абдомена. Исправним коришћењем фитнес кука успећете подићи и веће тежине захваљујући бољем хвату и тиме побољшавајући техничко извођење вежби,повећаћете Вашу снагу, мишиће и волумен.

Ове куке су израђене од нерђајућег челика, који је максимално отпоран на повратно отварање и за време коришћења највећих могућих тежина. Куке се причвршћују на длан преко надланичне стране руке, и обложене су материјалом који је посебно израђен да би издржао велики степен оптерећења. Отварање и затварање се осигурава са две чичак траке на супротним странама, које су тестиране на велико оптерећење и дуг век трајања.

 Фитнес куке - GymBeam

 

Fitnes kuke и њихове предности

  • није потребно никакво обмотавање
  • шипка одлично улеже у куке
  • пуњење је од лаке пене и омогућава већу удобност на длану
  • причвршћивање са дуплом траком од најлона
  • израђене су од чврсте коже и нерђајућег челика
  • причвршћује се чичак траком
Више информација
Оцене29
Варијације производа
Питање о производу