FuePerform – GymBeam

Процена:
74 % of 100
74% (7)
Произвођач: GymBeam

FuePerform врхунски је и сложен производ за све спортисте развијен како би побољшао ефикасност, регенерацију и тако омогућио постизање максималног потенцијала. То је функционална мешавина пажљиво одабраних састојака који ће вам помоћи да постигнете врхунске перформансе сваки дан!

На стању
1.920,00din.
0,00din.

FuePerform – врхунска мешавина за дневну подршку регенерацији, као и за атлетске и менталне перформансе

FuePerform је врхунска свеобухватна мешавина дизајнирана да побољша атлетске перформансе на дневној бази и регенерише све спортисте. Захваљујући комбинацији и природи активних састојака, најбоље резултате ћете постићи свакодневном употребом. У срцу овог производа је доказан и поуздан и добро истражен креатин монохидрат. Ова аминокиселина поуздано повећава физичку ефикасност током кратких узастопних серија тренинга високог интензитета. Ове ефекте можете постићи дневним уносом од 3 г. Уз FuePerform можете лако добити ту количину у једној порцији. Стога, ако се бавите фитнесом, бодибилдингом, тенисом, хокејем, фудбалом или другим спортовима заснованим на брзини, креатин ће вам сигурно имати користи.

              

Следећи састојак у профилу састојака FuePerforma је популарни глутамин, који је најзаступљенија аминокиселина у нашем телу. Може се чак користити и као извор енергије за неке ћелије имуног система и слузокоже танког црева. У поређењу са другим аминокиселинама, садржи дупло већу количину азота, који је основа пептидних веза свих протеина у нашим ткивима. Стога, довољан унос ове аминокиселине може бити од користи, посебно у ситуацијама када тело треба да се регенерише или изгради телесно ткиво. Глутамин је полуесенцијална аминокиселина присутна током физиолошког стреса, током којег постаје есенцијална и стога га треба свакодневно уносити у довољним количинама . То је зато што сопствена производња тела неће покрити његово снабдевање. Током било које спортске активности, ниво глутамина у организму се смањује, па га је потребно допунити спољним изворима.

               

Такође ћете осетити налет енергије захваљујући повећаном дотоку крви у мишиће. То је дејство једињења као што су цитрулин малат и аргинин који стимулишу производњу азотног оксида (NO). Ово последње позитивно утиче на проток крви у целом телу, а посебно на повећање довода крви у мишиће који раде. Ово осигурава да више кисеоника и других хранљивих материја стигне до мишићних ћелија, што је све кључно за побољшање атлетских перформанси. И не заборавимо малат (сол јабучне киселине) који ствара везу са цитрулином. Ово може позитивно утицати на ефикаснији разградњу млечне киселине у мишићима, што је уско повезано са смањењем интензитета вежбања. Таурин је још једна аминокиселина која допуњује укупни профил састојака овог производа. Такође је антиоксидант и природно се налази, на пример, у мозгу, бубрезима, мишићима и другим органима, где има различите функције. Осим тога, потребан је за процесе који се одвијају у нервном систему, због чега је чест састојак енергетских напитака, препарата пре тренинга и сагоревача масти. Такође је блиско повезан са подршком физичким и менталним перформансама.

                   

Следећи је коензим Q10, који је укључен у производњу енергије у митохондријима. Они су као мале ћелијске електране које производе нашу животну енергију у облику АТП-а. Ова енергија се затим користи у мишићима, на пример, за подизање тегова једном руком или за престизање противника у фудбалу. Укључени цинк у хелатном облику који се тада изузетно апсорбује важан је за одржавање нормалног нивоа тестостерона у крви, што је апсолутно кључно за спортисте. На пример, утиче на величину и снагу мишића, као и на плодност и друге виталне процесе у телу. Поред тога, цинк је неопходан за здрав имуни систем. Такође учествује у оптималној синтези протеина и метаболизму макронутријената, што је важно за добијање енергије из хране. Хром је такође неопходан за овај процес, а поред тога доприноси одржавању нормалног нивоа глукозе у крви.

                            

Потенцијал целе мешавине је затим додатно побољшан висококвалитетним биљним екстрактима, односно екстрактом ашваганде (Withania somnifera) и екстрактом rhodiole rose-e  (Rhodiola rosea). Екстракт Ашваганде је стандардизован на 5% садржаја активних једињења у облику витанолида. Ове биљке спадају у моћне адаптогене, супстанце које могу помоћи у бољем управљању стресом и лакшем прилагођавању на њега, чиме се повећава отпорност организма. Адаптогени се уопштено користе за побољшање физичких и менталних перформанси.

              

Све у свему, FuePerform садржи све што је спортисти потребно за побољшање спортских и менталних перформанси на дневној бази, регенерацију и померање граница. Захваљујући ефикасној мешавини састојака у добро растворљивом инстант облику са пријатним укусом, више не морате да узимате неколико додатака одвојено. Можете лако да замените све ове додатке са једном мерицом FuePerforma -а у било које доба дана.

                  

Сигурно ће га ценити спортисти снаге, издржљивости, тенисери, тимски спортисти или било ко други који сваки дан желе да извуку максимум из себе. Ако желите да померите границу мало даље, на пример, можете комбиновати FuePerform са бета-аланином, који такође треба дугорочно узимати да бисте постигли најбоље резултате.

           FuePerform – GymBeam

 

FuePerform и његове предности

 • врхунска мешавина која подржава атлетске перформансе и регенерацију
 • долази у облику добро растворљивог инстант праха
 • 10 пажљиво одабраних састојака
 • садржи креатин, глутамин, цитрулин малат, аргинин и друга активна једињења
 • обогаћен јаким адаптогенима, односно ашвангандом и rhodiolom roseom
 • помаже у одржавању атлетских перформанси и виталности на дневној бази
 • побољшава физичке перформансе током тренинга високог интензитета
 • повољно утиче на проток крви у телу и мишићима
 • доприноси одржавању оптималног нивоа тестостерона у крви
 • учествује у правилном метаболизму макронутријената
 • поспешује плодност и репродуктивне функције
 • помаже у одржавању доброг вида
 • доприноси правилној функцији имуног система
 • утиче на одржавање нормалног нивоа глукозе у крви
 • има добар укус
 • погодан за све спортисте
 • сигурно ће га ценити спортисти снаге, издржљивости, тенисери и тимски спортисти

                        

Састојци

Укус зелене јабуке: креатин монохидрат, Л-глутамин, малтодекстрин, Л-цитрулин ДЛ-малат, арома, таурин, Л-аргинин, екстракт корена ашваганде (Withania somnifera) (5% витанолида), регулатор киселости (лимунска киселина), заслађивач сукралоза ), боја (спирулина), екстракт корена Rhodiole rose-e 10 : 1 (Rhodiola rosea), коензим Q10, цинк бисглицинат, хром пиколинат.

Укус лимуна и лимете: креатин монохидрат, Л-глутамин, малтодекстрин, Л-цитрулин ДЛ-малат, таурин, Л-аргинин, екстракт корена ашваганде (Withania somnifera) (5% витанолида), арома, регулатор киселости (лимунска киселина), заслађивач (сукралоза), екстракт корена Rhodiole rose-e 10 : 1 (Rhodiola rosea), коензим Q10, цинк бисглицинат, хром пиколинат.

Укус диње: креатин монохидрат, Л-глутамин, малтодекстрин, Л-цитрулин ДЛ-малат, таурин, Л-аргинин, екстракт корена ашваганде (Withania somnifera) (5% витанолида), боја (цвекла), арома, регулатор лимунске киселине), заслађивач (сукралоза), екстракт корена Rhodiole rose-e 10 : 1 < em>(Rhodiola rosea), коензим Q10, цинк бисглицинат, хром пиколинат.

           

Препоручена употреба

Помешајте 1 мерицу смеше (13 г) са 200 - 300 мл воде у шејкеру и одмах конзумирајте. Узмите једну порцију у било које доба дана.

                     

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности (укус зелене јабуке) 1 порција (13 g) * RDI на 13 g
Креатин монохидрат 5 g         -
Л-глутамин 3 g         -
Л-цитрулин ДЛ-малат 1 g         -
Таурин 500 mg         -
Л-аргинин 500 mg         -
Екстракт корена ашваганде (Withania somnifera) 500 mg         -
 - Витанолиди 25 mg         -
Екстракт корена Rhodiole rosee (Rhodiola rosea)   100 mg         -
Коензим Q10 60 mg         -
Цинк 5 mg 50 %
Хром 80 μg 200 %

 

Нутритивне вредности (укус лимуна и лимете) 1 порција (13 g) * RDI на 13 g
Креатин монохидрат 5 g         -
Л-глутамин 3 g         -
Л-цитрулин ДЛ-малат 1 g         -
Таурин 500 mg         -
Л-аргинин 500 mg         -
Екстракт корена ашваганде (Withania somnifera) 500 mg         -
 - Витанолиди 25 mg         -
Екстракт корена Rhodiole rosee (Rhodiola rosea)   100 mg         -
Коензим Q10 60 mg         -
Цинк 5 mg 50 %
Хром 80 μg 200 %

 

Нутритивне вредности (укус диње) 1 порција (13 g) * RDI на 13 g
Креатин монохидрат 5 g         -
Л-глутамин 3 g         -
Л-цитрулин ДЛ-малат 1 g         -
Таурин 500 mg         -
Л-аргинин 500 mg         -
Екстракт корена ашваганде (Withania somnifera) 500 mg         -
- Витанолиди 25 mg         -
Екстракт корена Rhodiole rosee (Rhodiola rosea)   100 mg         -
Коензим Q10 60 mg         -
Цинк 5 mg 50 %
Хром 80 μg 200 %

       

Упозорење

Немојте прекорачити препоручену количину дневних порција. Овај производ није замена за разноврсну и уравнотежену исхрану. Производ није погодан за децу, труднице и дојиље. Чувати на сувом месту на температури до 25°Ц и ван домашаја деце. Заштитите од ниских температура и директне сунчеве светлости.

Више информација
Произведено у EU
Без вештачких заслађивача Не
Висина 17.50 cm
Ширина 10.20 cm
Дужина 10.20 cm
Бруто тежина 0.50 kg
Број комада по паковању 910 ком.
Број комада по палети 910 ком.
Нето тежина 0.39 kg
ean 8586022216527
Без пластичног паковања Не
Без ГМО Да
Етикете производа Vegan
Био Не
Без глутена Да
Без лактозе Да
Вегетаријански Да
Вегански Да
Мешавина мешавина
Текстура у праху
Врста производа дијетално
Distributor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Главна категорија Остали посебни додаци исхрани

Упозорење:

Чувати на хладном и сувом месту.

Customer reviews FuePerform – GymBeam
Write Your Own Review

Укус

Оцењујете:FuePerform – GymBeam
Ваша оцена
Паковање (г) Укус Процена Цена Посебна цена На стању
390 г зелена јабука
(2) 
70%
2.280,00din. 1.920,00din.
није на стању
Очекујемо
390 г лимун - лимета
(1) 
60%
2.280,00din. 1.920,00din.
није на стању
Очекујемо
390 г лубеница
(1) 
100%
2.280,00din. 1.920,00din.
задњи артикал на стању
Питања купаца.
Напишите питање
Напишите одговор