Gurtne - GymBeam

ПроизвођачGymBeam

95 %

Гуртне са омчом, које се користите за време тренинга леђа, задње ложе и трбушних мишића. Слој против клизања појачаће Ваш стисак и тако Вам помаже у повечању снаге али и раста обима мишића и мишићне масе. За бољу удобност опремљене су заштитном поставом од неопрена. На крају имају омчу за провлачење руке.

На стању
450,00din.~(3.84 €)
Опис

Gurtne појачају Ваш стисак и тако ће Вам помоћи да повећате снагу, обим мишића и мишићну масу

Gurtne су маскирне гуртне са омчом, које једноставно обмотате око ручних зглобова и тако појачате Ваш стисак за време извођења захтевних вежби. Пресвучене су слојем против клизања и због тога су максимално погодне за вежбе леђних мишића, за згибове,за задњу ложу као и за трбушне мишиће.

 

Гуртне су направљене од високо квалитетне и чврсте неклизиве тканине. На једном крају се налази омча и на другом квалитетан опшивак који спречава хабање. Због боље угодности, гуртне су на местима изложеним највећем притиску на унутрашњи део руке опремљене заштитном поставом од неопрена. Паковање садржи пар гуртни за обе руке. 

 

Ако их употребљавате правилно, гуртне ће Вам помоћи у добијању снаге, обима и мишићне масе.

 

Коме су гуртне намењене?

Обично их користе боди билдери али и остали посетиоци теретане. Цениће их powerlifter-и као и други спортисти који се баве тренингом снаге.

 

Gurtne и њене предности

  • гуртне са најједноставнијом употребом
  • конструкција са омчом омогућава једноставно и безбедно обмотавање око ручних зглобова
  • на крају има ушицу, омчу за провлачење руку
  • направљене су од тканине памука
  • удобна пресвлака захваљујући неопрену
  • гуртне са неклизивом површином
Више информација
Оцене45
Варијације производа
Питање о производу