Home Gym Package - GymBeam

ПроизвођачGymBeam

0
0 %

Home Gym Package садржи - Ручку за склекове Push up Bar, Пенасти ваљак за вежбање Fitness Roller Black, Гуму за вежбање Cross Band Level 3, Пешкир за теретану - сиви, ProAmino Mango-Maracuja, Спортску торбу Profi Black и Флашу хидратор 1,89 л

Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Опис

Home Gym Package - пакет који садржи помагала за вежбање,спортску торбу,хидратор и пешкир 

Home Gym Package садржи: Ручку за склекове Push up Bar, Пенасти ваљак за вежбање Fitness Roller Black, Пешкир за теретану - сиви, ProAmino Mango-Maracuja, Спортску торбу Profi Black, Флашу хидратор 1,89 л, као и Гуму за вежбање Cross Band Level 3

  

Гума за вежбање Cross Band Level 3 је изузетно издржљива гума без шавова, која је погодна за функционални тренинг. Нуди различите варијанте прогресивног вежбања са оптерећењем које ствара отпорност материјала. Константан отпор гуме обезбеђује сигурну помоћ и брзо побољшање снаге мишића. Њен отпор је 22-50 кг.

 

Ручка за склекове Push up Bar је јединствено фитнес помагало које,захваљујући ергономском облику,минимализује притисак на зглобове, рамена и шаке. Једноставном променом положаја лежишта вежбаћете увек неки други део мишића. Испробајте и ви Push up Bar!

   

Пенасти ваљак за вежбање Fitness Roller Black је масажно помагало за побољшање укупне покретљивости, повећање обима мишића, побољшање равнотеже и опуштање укочених мишића. Израђен је од квалитетне пене и тврдог шупљег језгра отпорне на механичка оштећења. Ваљак има масажну 3Д површину и јаку конструкцију са дугим веком трајања. Захваљујући томе,помаже смањењу ризика од повреда, побољшава регенерацију и убрзава опоравак од повреда.

   

Home Gym Package - GymBeam

ProAMINO је иновативни комплекс аминокиселина, 6 витамина и green energy формуле из екстракта зеленог чаја, зелене кафе и кофеина. Тај комплекс садржи до 10,6 грама аминокиселина, од чега 4 грама чине ферментисане БЦАА које ће се побринути за ефикасан раст мишићне масе и истовремено заштитити мишићна влакна. Истовремено ће вас снабдети енергијом и помоћи код сагоревања масноћа.    

 

Спортска торба у црној боји је одлична торба за теретану са димезијама 61x31x32 цм, и због тога располаже великим спремишним простором. У њу стане све што вам је потребно за вежбање у теретани, од пешкира, преко одеће за вежбање, све до додатака за исхрану. Осим тога,располаже и са 2 џепа са стране за одлагање мокре одеће. Има појачан ремен за раме са подесивом дужином. 

 

Флаша Hydrator са запремнином од 1,89 л ће бити Ваш омиљени партнер на улицама или за време дугог и напорног тренинга. Цениће је сви спортисти који имају напорне тренинге и потребно им је допуњавање течности. Испод поклопца се налази заптивач, који спречава цурење. Практично држање и пијење из ње је обезбеђено обликованом ручком.

Сиви пешкир за теретану или за вежбање је направљен од 100% памука, који је нежан и пријатан на додир. Има велику упијајућу моћ са дугим веком трајања, антистатичним и антибактеријским својствима, а уједно је и нежан за осетљиву кожу. Овај пешкир величине 50x90цм служи не само за брисање зноја са лица, већ и као подлога за вежбање.

  

Упозорење

Додатак исхрани. Немојте прекорачити препоручену дневну дозу. Није намењен као замена за разнолику исхрану. Чувајте ван домашаја деце!

Више информација
Оцене
Варијације производа
Питање о производу