Home Gym Package - GymBeam

0%
0% (0)
Произвођач: GymBeam

Home Gym Package садржи - Ручку за склекове Push up Bar, Пенасти ваљак за вежбање Fitness Roller Black, Гуму за вежбање Cross Band Level 3, Пешкир за теретану - сиви, ProAmino Mango-Maracuja, Спортску торбу Profi Black и Флашу хидратор 1,89 л

Више није доступно

Home Gym Package - пакет који садржи помагала за вежбање,спортску торбу,хидратор и пешкир 

Home Gym Package садржи: Ручку за склекове Push up Bar, Пенасти ваљак за вежбање Fitness Roller Black, Пешкир за теретану - сиви, ProAmino Mango-Maracuja, Спортску торбу Profi Black, Флашу хидратор 1,89 л, као и Гуму за вежбање Cross Band Level 3

  

Гума за вежбање Cross Band Level 3 је изузетно издржљива гума без шавова, која је погодна за функционални тренинг. Нуди различите варијанте прогресивног вежбања са оптерећењем које ствара отпорност материјала. Константан отпор гуме обезбеђује сигурну помоћ и брзо побољшање снаге мишића. Њен отпор је 22-50 кг.

 

Ручка за склекове Push up Bar је јединствено фитнес помагало које,захваљујући ергономском облику,минимализује притисак на зглобове, рамена и шаке. Једноставном променом положаја лежишта вежбаћете увек неки други део мишића. Испробајте и ви Push up Bar!

   

Пенасти ваљак за вежбање Fitness Roller Black је масажно помагало за побољшање укупне покретљивости, повећање обима мишића, побољшање равнотеже и опуштање укочених мишића. Израђен је од квалитетне пене и тврдог шупљег језгра отпорне на механичка оштећења. Ваљак има масажну 3Д површину и јаку конструкцију са дугим веком трајања. Захваљујући томе,помаже смањењу ризика од повреда, побољшава регенерацију и убрзава опоравак од повреда.

   

Home Gym Package - GymBeam

ProAMINO је иновативни комплекс аминокиселина, 6 витамина и green energy формуле из екстракта зеленог чаја, зелене кафе и кофеина. Тај комплекс садржи до 10,6 грама аминокиселина, од чега 4 грама чине ферментисане БЦАА које ће се побринути за ефикасан раст мишићне масе и истовремено заштитити мишићна влакна. Истовремено ће вас снабдети енергијом и помоћи код сагоревања масноћа.    

 

Спортска торба у црној боји је одлична торба за теретану са димезијама 61x31x32 цм, и због тога располаже великим спремишним простором. У њу стане све што вам је потребно за вежбање у теретани, од пешкира, преко одеће за вежбање, све до додатака за исхрану. Осим тога,располаже и са 2 џепа са стране за одлагање мокре одеће. Има појачан ремен за раме са подесивом дужином. 

 

Флаша Hydrator са запремнином од 1,89 л ће бити Ваш омиљени партнер на улицама или за време дугог и напорног тренинга. Цениће је сви спортисти који имају напорне тренинге и потребно им је допуњавање течности. Испод поклопца се налази заптивач, који спречава цурење. Практично држање и пијење из ње је обезбеђено обликованом ручком.

Сиви пешкир за теретану или за вежбање је направљен од 100% памука, који је нежан и пријатан на додир. Има велику упијајућу моћ са дугим веком трајања, антистатичним и антибактеријским својствима, а уједно је и нежан за осетљиву кожу. Овај пешкир величине 50x90цм служи не само за брисање зноја са лица, већ и као подлога за вежбање.

  

Упозорење

Додатак исхрани. Немојте прекорачити препоручену дневну дозу. Није намењен као замена за разнолику исхрану. Чувајте ван домашаја деце!

Више информација
Distributor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Врста производа дијетално
Главна категорија Поклони за целу породицу
Остале категорије Фитнес поклони
Поклони за њу
Поклони за њега

Упозорење:

Чувати на хладном и сувом месту.

Оцене купаца Home Gym Package - GymBeam
Write Your Own Review
Оцењујете:Home Gym Package - GymBeam
Ваша оцена
Balenie Цена Посебна цена На стању
Питања купаца.
Напишите питање
Напишите одговор