Колострум - GymBeam

ПроизвођачGymBeam

98 %
Колострум су капсуле које садрже говеђи колострум, прво млеко које сисари производе пре производње млека. Изузетан је по садржају хранљивих састојака, посебно 30% садржаја имуноглобулина.
На стању
1.100,00din.~(9.38 €)
Опис

Колострум - говеђи колострум са 30% садржаја имуноглобулина за борбу против вируса

Колострум је извор колострума из крављег млека у облику капсула. Колострум се односи на прво млеко, то је течност која се ствара код сисара после рођења и пре саме производње млека. Карактеришу га изузетне храњиве вредности, нарочито 30% садржаја имуноглобулина. То је врста протеина која испуњава функцију антитела у телу. Њихова улога је да се боре против штетних патогена, попут вируса или бактерија. Узимањем колострума подржавате садржај имуноглобулина у вашем телу и узимате до 450 мг колострума у једној капсули.

 

Колострум - GymBeam

 

Колострум и његове предности

  • говеђи колострум
  • има 30% садржаја имуноглобулина
  • повећава садржај антитела у телу
  • 450 мг колострума у једној капсули

 

Састав

Говеђи колострум (млеко), учвршћивач (микрокристална целулоза), средство против згрушавања (магнезијум стеарат), желатинска капсула

 

Дозирање

Узимајте 2 капсуле 2 пута дневно.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности4 капсуле
Колострум (min. 30% IG) 1800 mg
-Имуноглобулини 540 mg

 

Упозорења: Прехрамбени додатак. Не прекорачујте препоручену дневну дозу. Производ није замена за разноврсну и уравнотежену исхрану. Производ није намењен деци млађој од 3 године, трудницама и дојиљама. Чувати на сувом месту и ван сунчеве светлости. Чувати ван домашаја мале деце.
 
Алергени су у саставу означени подебљаним словима.
Више информација
Оцене12
Варијације производа
Питање о производу