Креатин Алкалин 1500 - Megabol

ПроизвођачMegabol

74 %

Креатин Алкалин 1500 је јединствена формула креатина, која још ефикасније преноси енергију у мишиће. Активне супстанце овог креатина долазе у желудац у непромењеном облику и даље прелазе у мишићна влакна у телу. Захваљујући томе подржава повећање снаге и мишићне масе. Не захтева никакву фазу засићења.


На стању
1.750,00din.~(14.92 €)
Опис

Креатин Алкалин 1500: ефикасан облик креатина који подржава повећање снаге и мишићне масе

Креатин Алкалин 1500 је јединствени алкалин који ефикасно доводи енергију у мишиће. На тај начин се Ваши мишићи и снага повећавају. Захваљујући капсулама све активне супстанце овог креатина долазе до желуца у непромењеном облику и даље одлазе у мишићна влакна нашег организма. Компанија Megabol има патент на креатински облик алкалина, ради са новим ефикасним супстанцама које садржи у себи. Тренутно, овај прозвод долази на врхунац и осваја многе нове клијенте. Почео је потискивати са тржишта многе реномиране америчке и европске брендове које му не могу парирати у односу цене и квалитета.

  Креатин Алкалин 1500 120 капсула - Megabol

Креатин Алкалин 1500 има једну велику погодност у поређењу са класичним креатином у праху. Није му потребна фаза засићења да би ваш организам преплавила велика количина креатина. Довољно је пар капсула дневно. Није потребно мешати овај креатин алкалин са слатким напицима како би се повећала ефикасност као што је случај код креатина монохидрата. Капсуле можете понети свуда. Конзумирајте са водом, сачекајте пар минута и можете очекивати повећање снаге. Немојте пропустити прилику повећати своју снагу и мишиће за пар динара. То за вас може бити најбоља инвестиција у додацима исхрани коју сте икада направили.

 

Креатин Алкалин и његове погодности

  • ефикасан облик креатина
  • подржава повећање мишићне масе
  • у желудац стиже у непромењеном облику
  • није потребна фаза пуњења
  • у практичним капсулама

 

Састав

Креатин монохидрат, натријум карбонат, магнезијум глицерофосфат, природни укус, малтодекстрин, магнезијум стеарат, желатинска капсула.

 

Дозирање

Дан када имате тренинг: 2-3 ујутро на празан желудац и 2-3 капсуле пре тренинга. Дан одмора: 2-3 капсуле ујутро на празан желудац.

Максимална дневна доза 8 капсула

 

Таблица нутритивних вредности

 
Нутритивне вредности1 доза (2 капс)

Буфорирани креатин монохидрат (креатин монохидрат, натријум карбонат, магнезијум глицерофосфат, природни укус)

 
1500 мг

Више информација
Оцене63
Варијације производа
Питање о производу
Блог