Креатин Tri-Creatine Malate - GymBeam

ПроизвођачGymBeam

81 %

Tri-Creatine Malate је нова јединствена форма креатина која повећава снагу, продуктивност, обим мишићне масе, побољшава њен раст и убрзава регенерацију. Креатин је обогаћен молекулом јабукове киселине, која обезбећује бољу апсорпцију и ефикасност креатина. Ова форма креатина не узрокује проблеме са желудцем и још је ефикаснија у АТП циклусу. Пажња! Kreatin malat у облику без додатног укуса има горак укус.


Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Опис

100% Tri-Creatine Malate је јединствени облик креатина који ефикасно повећава снагу,обим мишићне масе и убрзава регенерацију

Tri-Creatine Malate је нови јединствени облик креатина, који је ефикасан код повећавања експлозивне снаге, обима мишићне масе и скраћивања времена потребног за регенерацију међу тренинзима, и то посредством обновљеног нивоа АТП-а, енергије, коју тело користи за контракције мишића. [1] Три креатин малат се добија хемијском везом трију молекула креатина са једном молекулом јабукове киселине. У желудачној киселини се ова веза распада и ослобађа се чист креатин и јабукова киселина, које су одмах апсорбиране у цревима. Јабукова киселина побољшава производњу енергије, која је важна за нормалан рад мишића и побољшава ефикасније стварање АТП.Поред тога, служи и краћем трајању апсорпције и побољшању ефикасности дозе. То води повећању снаге, издржљивости и обима мишићне масе. [3] [4]

 Креатин Tri-Creatine Malate - GymBeam

 

Tri kreatin malat је идеална варијанта креатина за професионалце и остале спортисте који тренирају спортове издржљивости или тешке спортове. Креатин се природно налази у мишићима и његово основно значење је утемељено на енергетским процесима и хемијским реакцијама, које воде ћелијској контракцији мишића. [5] Иако људско тело има способност синтетизује креатин у процесу реакције глицина и аргинина, за спортске сврхе би ова количина могла бити недовољна.

 

У порећењу са креатин монохидратом, Tri Creatine Malate спречава проблеме са желудцем а ефикаснији је у АТП циклусу. Со креатина не задржава воду као креатин монохидрат, јер не садржи молекуле воде. Зато се сва хидратација и раст обима појављује у мишићним ћелијама, а не у желудцу и тиме се уклања и непријатно надимање. [2] Они, који су већ испробали три креатин малат, потврдили су повећање издржљивости и убрзану регенерацију после интензивног тренинга.

 Креатин Tri-Creatine Malate - GymBeam

   

Tri-Creatine Malate и његове предности

  • 100% Tri-Creatine Malate
  • повећава снагу и издржљивосť
  • побољшава раст мишићне масе
  • убрзава регенерацију
  • повећава стварање АТП-а
  • веома брзо се апсорбује
  • не задржава воду
  • не узрокује надимање

   

Састав

100% Tri-kreatin Malat

 

Дозирање

Узимајте основну дозу 3 г помешану у 200 мл воде или сока и то 1 пута дневно.

 

Табела нутритивних вредности

Нутритивне вредностиу 100 г
Tri-Kreatin Malat 100 г

 

Упозорење

Производ није надокнада разнолике и уравнотежене исхране. Чувајте на сувом месту на температури до 25°Ц. Заштитите ос смрзавања и директног излагања сунчевим зрацима. Није погодно за децу, труднице и дојиље. Чувајте ван домашаја деце. Произвођач не гарантује за штете проузроковане неправилним коришћењем или чувањем. Не прекорачујте препоручену дневну дозу. Садржи млечне производе.

Упозорење за алергичаре: Може садржати млеко у траговима, соју, јаја и орашасте плодове.

Више информација
Оцене17
Варијације производа
Питање о производу