Креатин Tri-Creatine Malate - GymBeam

Процена:
81 % of 100
81 % (17)
Произвођач: GymBeam

Tri-Creatine Malate је нова јединствена форма креатина која повећава снагу, продуктивност, обим мишићне масе, побољшава њен раст и убрзава регенерацију. Креатин је обогаћен молекулом јабукове киселине, која обезбећује бољу апсорпцију и ефикасност креатина. Ова форма креатина не узрокује проблеме са желудцем и још је ефикаснија у АТП циклусу. Пажња! Kreatin malat у облику без додатног укуса има горак укус.


Више није доступно

100% Tri-Creatine Malate је јединствени облик креатина који ефикасно повећава снагу,обим мишићне масе и убрзава регенерацију

Tri-Creatine Malate је нови јединствени облик креатина, који је ефикасан код повећавања експлозивне снаге, обима мишићне масе и скраћивања времена потребног за регенерацију међу тренинзима, и то посредством обновљеног нивоа АТП-а, енергије, коју тело користи за контракције мишића. [1] Три креатин малат се добија хемијском везом трију молекула креатина са једном молекулом јабукове киселине. У желудачној киселини се ова веза распада и ослобађа се чист креатин и јабукова киселина, које су одмах апсорбиране у цревима. Јабукова киселина побољшава производњу енергије, која је важна за нормалан рад мишића и побољшава ефикасније стварање АТП.Поред тога, служи и краћем трајању апсорпције и побољшању ефикасности дозе. То води повећању снаге, издржљивости и обима мишићне масе. [3] [4]

 Креатин Tri-Creatine Malate - GymBeam

 

Tri kreatin malat је идеална варијанта креатина за професионалце и остале спортисте који тренирају спортове издржљивости или тешке спортове. Креатин се природно налази у мишићима и његово основно значење је утемељено на енергетским процесима и хемијским реакцијама, које воде ћелијској контракцији мишића. [5] Иако људско тело има способност синтетизује креатин у процесу реакције глицина и аргинина, за спортске сврхе би ова количина могла бити недовољна.

 

У порећењу са креатин монохидратом, Tri Creatine Malate спречава проблеме са желудцем а ефикаснији је у АТП циклусу. Со креатина не задржава воду као креатин монохидрат, јер не садржи молекуле воде. Зато се сва хидратација и раст обима појављује у мишићним ћелијама, а не у желудцу и тиме се уклања и непријатно надимање. [2] Они, који су већ испробали три креатин малат, потврдили су повећање издржљивости и убрзану регенерацију после интензивног тренинга.

 Креатин Tri-Creatine Malate - GymBeam

   

Tri-Creatine Malate и његове предности

  • 100% Tri-Creatine Malate
  • повећава снагу и издржљивосť
  • побољшава раст мишићне масе
  • убрзава регенерацију
  • повећава стварање АТП-а
  • веома брзо се апсорбује
  • не задржава воду
  • не узрокује надимање

   

Састав

100% Tri-kreatin Malat

 

Дозирање

Узимајте основну дозу 3 г помешану у 200 мл воде или сока и то 1 пута дневно.

 

Табела нутритивних вредности

Нутритивне вредностиу 100 г
Tri-Kreatin Malat 100 г

 

Упозорење

Производ није надокнада разнолике и уравнотежене исхране. Чувајте на сувом месту на температури до 25°Ц. Заштитите ос смрзавања и директног излагања сунчевим зрацима. Није погодно за децу, труднице и дојиље. Чувајте ван домашаја деце. Произвођач не гарантује за штете проузроковане неправилним коришћењем или чувањем. Не прекорачујте препоручену дневну дозу. Садржи млечне производе.

Упозорење за алергичаре: Може садржати млеко у траговима, соју, јаја и орашасте плодове.

Више информација
Distributor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Врста производа дијетално
Текстура у праху
Мешавина чист
Вегански Да
Вегетаријански Да
Без лактозе Да
Без глутена Да
Био Не
Без ГМО Да
Без вештачких заслађивача Да
Без пластичног паковања Не
Главна категорија Креатин други облици
Остале категорије Креатин
Производи без глутена
Производи без лактозе
Вегански производи
Вегетаријански производи

Упозорење:

Чувати на хладном и сувом месту.

Оцене купаца Креатин Tri-Creatine Malate - GymBeam
Write Your Own Review
Оцењујете:Креатин Tri-Creatine Malate - GymBeam
Ваша оцена
Balenie Príchuť Цена Посебна цена На стању
Питања купаца.
Напишите питање
Напишите одговор