Л-леуцин у праху - GymBeam

ПроизвођачGymBeam

93 %

Л-Леуцин је есенцијална аминокиселина која је најважнија аминокиселина међу БЦЦА. Учествиује у синтези протеина, која је важна за раст мишића, одржавање и регенерацију мишића. Л-Леуцин је неопходан за искоришћавање протеина из исхране и њихову накнадну обраду.

На стању
1.250,00din.~(10.66 €)
Други су такође купили
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Опис

Л-Леуцин: најважнија аминокиселина међу БЦАА која подржава синтезу протеина

Л-Леуцин је есенцијална аминокиселина која спада у три аминокиселине разгранатог ланца БЦАА - леуцин, изолеуцин и валин. Л-Леуцин је најефикаснији активатор протеина, познат као мТОР, чија активност утиче на синтезу протеина. Протеосинтеза или синтеза протеина је процес којим се стварају протеини и који доприносе расту и одржавању мишићне масе. Без довољне количине Л-Леуцитина, организам није у могућности да искористи унесене протеине и због тога није у могућности изградити и одржавати мишићну масу. Л-Леуцин је у облику праха и једна доза овог производа је 1 г, и тиме ћете активирати синтезу протеина.

    

Л-леуцин у праху - GymBeam

   

Л-Леуцин и његове предности

  • есенцијална аминокиселина
  • подржава синтезу протеина
  • обезбеђује искоришћавање протеина у организму

    

Састојци

Л-Леуцин (100%).

    

Дозирање

Основна доза је 1 г и препоручујемо се узимање једном дневно размућену у 200 мл воде или сока.

  

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности100 г
Л-леуцин 100 г

   

Упозорење

Овај производ није замена за уравнотежену и разнолику исхрану. Чувати на сувом месту на температури испод 25 ° Ц. Заштити од смрзавања и директне сунчеве светлости. Није погодно за децу, труднице и дојиље. Чувати ван домашаја деце. Произвођач није одговоран за штету насталу због неправилне употребе или складиштења. Немојте прекорачити препоручену дозу.

   

Упозорење за алергичаре: Може садржати млеко, соју, јаја и орашасте плодове у траговима.

Више информација
Оцене12
Варијације производа
Питање о производу