L-lizin - GymBeam

ПроизвођачGymBeam

100 %

L-Lizin садржи есенцијалне аминокиселине, које се називају лизин и припадају градивним честицама протеина у организму. Људски отранизам не може синтетизовати лизин, и због тога је потребно уносити га путем хране или у облику додатака исхрани. Производ у облику Л-Лизин хидрохлорида је у праху.

На стању
950,00din.~(8.10 €)
1.900,00din./kg
Други су такође купили
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Опис

L-lizin - извор есенцијалних аминокиселина лизин,који је градивна честица протеина

L-lizin је извор лизина који се налази у облику Л-лизин хидрохлорида, а једна доза садржи до 1 г ове важне аминокиселине. Лизин је једна од есенцијалних аминокиселина коју људски организам не може произвести само до себе, због тога се треба уносити путем хране или у облику додатака исхрани. Л-лизин је градивна честица протеина и укључена је у више процеса у организму. Важна је компонента у синтези протеина у јетри, за време чега се стварају протеини потребни за мишићно ткиво. Коришћењем лизина потпомажете оптимално функционисање процеса и ткива, који су оптерећени за време спортских али и свакодневних активности.

  Л-лизин - GymBeam

 

 

L-lizin и његове предности

  • садржи есенцијалну аминокиселину лизин
  • основна је градивна честица протеина
  • важна је компонента за синтезу протеина

   

Састав

100% Л-Лизин ХЦЛ

   

Употреба

Препоручује се узимање 1 г лизина помешаног са 200 мл воде или сока, једном дневно.

  

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности на 100 г
Л-Лизин ХЦЛ 100 г

  

Упозорење

Додатак исхрани. Производ није замена за разнолику и уравнотежену исхрану. Чувати на сувом месту на температури до 25 ° Ц. Заштитите од смрзавања и директне сунчеве светлости. Није погодно за децу, труднице и дојиље. Чувати ван домашаја мале деце. Произвођач није одговоран за штету насталу због неправилне употребе или складиштења. Немојте прекорачити препоручену дневну дозу. Минимални рок трајања наведен је на паковању.

Упозорење за особе који су подложни алергијама: може садржати млеко, соју, јаја и орашасте плодове у траговима.

Више информација
Оцене29
Варијације производа
Питање о производу