L-Ornithine HCl - GymBeam

ПроизвођачGymBeam

100 %

L-Ornithine HCl су веганске капсуле које садрже аминокиселину л-орнитин у добро апсорбујућем облику л-орнитин хидрохлорида. Ова неесенцијална аминокиселина се природно налази у организму, где је део циклуса орнитина (урее), која учествује у природној детоксикацији тела у облику разградње вишка амонијака. 
 

 

На стању
1.100,00din.~(9.38 €)
Опис

L-Ornithine HCL - неесенцијална аминокиселина која учествује у природној детоксикацији организма

L-ornitin HCl је добро апсорбовани облик неесенцијалне аминокиселине л-орнитин у облику л-орнитин хидрохлорида. Орнитин је једна од аминокиселина које играју важну улогу у циклусу урее (орнитина), која је укључена у природну детоксикацију организма услед разградње вишка амонијака. Он се производи у организму, посебно за време интензивних физичких активности, када може утицати на степен умора. Остали познати узроци високог нивоа амонијака у крви укључују исхрану са неразумно високим уносом протеина.  

           

L-ornitin HCL је посебно погодан за спортисте који пролазе захтеван програм тренинга и такмичења или који у исхрани имају прекомерну количину протеина. Овај производ је у облику практичних капсула које садрже дневну дозу од 500 мг л-орнитин хидрохлорида.

                

L-Ornithine HCl - GymBeam

           

L-Ornithine HCL и његове предности

  • садржи 500 мг л-орнитин хидрохлорида (HCL) по капсули 
  • игра важну улогу у циклусу урее (орнитина) 
  • учествује у природној детоксикацији амонијака 
  • погодно за спортисте са захтевним тренинзима 
  • погодан за претерани унос протеина 
  • погодно за вегане 
       

Састав

L-ornitin HCl, средство за учвешћивање (микрокристална целулоза), средство против згрудњавања (магнезијум стеарат), капсула хипромелозе. 

        

Препоручена употреба 

Узимајте 1 капсула дневно.

      

Таблица нутритивних вредности 

Нутритивне вредности 1 капсула
L-Ornithine HCl 500 мг

       

Упозорење

Немојте прекорачити препоручену дневну дозу. Производ није замена за разнолику и уравнотежену исхрану. Производ није намењен деци, трудницама ни дојиљама. Чувати ван домашаја деце. Чувати на сувом месту на температури до 25 °Ц. Заштитити од смрзавања и директне сунчеве светлости. 

Више информација
Оцене2
Варијације производа
Питање о производу