Лопта за фитнес FitBall 85 цм - GymBeam

ПроизвођачGymBeam

93 %

Лопта за фитнес FitBall је фитнес помагало које побољшава општу стабилност, равнотежу и држање тела. Захваљујући својој нестабилној површини присилиће вас да одржавате правилни положај карлице. Искористите и ви предности фитнес лопте!

  

На стању
1.300,00din.~(11.09 €)
Опис

Лопта за фитнесс Fitball 85 цм - побољшајте и ви стабилност, равнотежу и држање свог тела помоћу лопте за фитнес

Лопта за фитнес FitBall је гимнастичка лопта с обимом од 85 цм која ће вам помоћи побољшати општу стабилност и равнотежу тела. Истовремено захваљујући томе што вас присиљава одржавати карлицу у правилном положају и држање тела, што доприноси ублажавању болова у леђима и то је корисно приликом извођења осталих вежби. Лопту за фитнес FitBall ћете искористити чак и код вежби за јачање, где ће вам послужити као ефикасно фитнес помагало. Такође ћете је ценити и као алтернативу за столицу уз компјутер или у канцеларији, која ће осигурати спречавање болова у леђима и удобно седење.Њена максимална носивост је 200 кг. Уз лопту долази и практична пумпа.

  

 

Лопта за фитнес Fitball и њене предности

 • побољшава општу стабилност и равнотежу тела
 • побољшава држање тела
 • одржава карлицу у правилном положају
 • ублажава болове у леђима
 • може се искористити чак и код вежби за јачање
 • служи као превенција од болова у леђима

 

Упутства за употребу

 1. Препоручена величина: Величина лопте наведена у називу "FitBall 85 cm" односи се на њен највећи могући пречник. У пракси се препоручује да се лопта надува до пречника 80 цм.
 2. Да бисте правилно тренирали лопту, надувајте је у два одвојена наврата. Надувајте једном, сачекајте 24 сата, а затим завршите са надувавањем за максимални капацитет.
 3. Држите лопту даље од обојених зидова, дрвеног намештаја или површина за обраду дрвета. Такође, заштитите лопту од својих љубимаца који би је могли оштетити.
 4. Немојте користити лопту на клизавој површини као што је дрвени под или плочице, посебно ако вежбате или седите на лопти.
 5. Ако желите да користите лопту као помоћ при порођају или као помоћно средство за вежбање током трудноће, прво се консултујте са својим лекаром.
 6. Чувајте лопту у чистом, сувом и добро проветреном окружењу. Не користите јако кисела или алкална средства за чишћење на вашој лопти. Не излажите лопту директној сунчевој светлости и не чувајте је на високим температурама.
 7. Лопта може носити отприлике 150-200 кг тежине. Када га користите, обратите пажњу на расподелу тежине и немојте га преоптеретити на само једном одређеном месту.
Више информација
Оцене57
Варијације производа
Питање о производу
Блог