Majica Born To Be Strong White Grey - GymBeam

ПроизвођачGymBeam Clothing

0
0 %

Majica Born to Be Strong u bijeloj boji, sa zanimljivim dizajnom ne smije zaobići vašu sportsku opremu. Namijenjena je muškarcima koji su se “rodili, da bi bili snažni”Jamstvo kvalitetnog materijala je 100% preprani pamuk, koji ne uzrokuje alergijske reakcije tijekom znojenja, tako da možete uživati u majici tijekom treninga.

Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Опис

Majica Born to Be Strong -  za sve koji slijede svoje ciljeve

Bijela majica Born to Be Strong, sa zanimljivim dizajniranim natpisom namijenjena je jakim muškarcima, koji se ne boje suočiti s izazovima, kako u treniranju, tako i u životu. Odličan materijal ove majice, 100% predprani pamuk, idealan je za vaš trening, ali malo tko može odoljeti nositi je i svakodnevno. Savršeno će pristajati svakom bodybuilderu, sportašu i powerlifteru koji dosljedno slijedi svoje ciljeve i ne boji se intenzivnih treninga. Ako ste se i vi pronašli u natpisu “Born to Be Strong”, postanite ponosnim vlasnikom ove majice već danas.

 Majica Born To Be Strong White Grey - GymBeam

Kome je majica Born to Be Strong namijenjena?

Majica je namijenjena svim jakim muškarcima koji odabiru odjeću od visokokvalitetnih materijala poput 100% predpranog pamuka, a istodobno im je stalo da budu u skladu s trendovima.

 

Koju veličinu odabrati?

VeličinaSMLXLXXL
Širina preko grudi  44 cm 47 cm 52 cm 58 cm 63 cm
Dužina  69 cm 73 cm 76 cm 79 cm 83 cm

 

Kako održavati majicu?

Majicu perite izvrnutu naopako pri temperaturi od 30ºC, a ako je želite glačati, postavite glačalo na blagu temperaturu i ne glačajte s prednje strane ni preko otiska. Sušite u sušilici samo ako je želite smanjiti, inače to ne preporučujemo, jer se može skupiti.

Више информација
Оцене
Варијације производа
Питање о производу