Мајица Free Your Strength Maroon White - GymBeam

ПроизвођачGymBeam Clothing

99 %

Мајица Free Your Strength ће вас пратити у свим тренинзима код којих заиста требате искористити сву своју снагу у целости. Мајица је израђена од квалитетног 100%-ог опраног памука и због тога је савршена за вежбање али и за свакодневно ношење.


На стању
1.350,00din.~(11.51 €)
Опис

Мајица Free Your Strength - ослободите своју снагу и тренирајте у потпуности

 Мајица Free Your Strength ће вам помоћи надвладати чак и највеће изазове који вас очекују у теретани. За то ће се побринути прикладан дизајн на мајици и квалитетан материјал, 100%-ни опрани памук који је пријатан на додир и не проузрокује алергијске реакције код знојења. Осим теретане сигурно ћете је заволети и код свакодневног ношења.

  
Мајица Free Your Strength Maroon White - GymBeam

 Модел је висок 185 цм и носи величину XL.

 

Коме је намењена Free Your Strength мајица?

Мајица је намењена свим мушкарцима и спортистима који брину о квалитетној одећи направљеној од квалитетних материјала као што је 100%-ни опрани памук, али брину такође и о укусу и стилу.

 

Како изабрати величину?

ВеличинаSMLXLXXL
Ширина преко груди
47 цм 50 цм 53 цм 56 цм 60 цм
Дужина 66 цм 69 цм 72 цм 74 цм 76 цм

 

Како одржавати мајицу?

 

 Мајицу перите изврнуту наопачке на температури од 30ºЦ, а у случају да је желите испеглати, подесите на благу температуру и не пеглајте је изврнуту нити преко штампе. Сушите је у сушилици за веш само у случају ако је желите смањити, иначе то не препоручујемо јер се тако може скупити.

Више информација
Оцене34
Варијације производа
Питање о производу