Мајица Hustle For That Muscle Heather Orange - GymBeam

ПроизвођачGymBeam Clothing

100 %

Мајица Hustle For That Muscle Heather Orange је спортска мајица коју можете носити на тренинге или као удобну свакодневну одећу. Изражајан наслов „Hustle for the Muscle“ ће Вас мотивисати да постижете максималну снагу приликом изградње мишићне масе. Мајица је удобна и прозрачна, израђена од 100% памука.


Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Други су такође купили
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Опис

Мајица Hustle For That Muscle Heather Orange је фитнес мајица која ће Вас мотивисати приликом изградње мишићне масе 

Мајица Hustle For That Muscle Heather Orange је фитнес мајица за мушкарце кратких рукава и израђена је од 100% памука. То је чини прозрачном и пријатном за тело. Има савремени loose fit дизајн а на грудима је шарени наслов "Hustle for that muscle", што у преводу значи "труди се напорно за ове мишиће". Овај натпис ће вас сигурно мотивисати у постизању ваших фитнес циљева. Погодан је за пробирљиве мушкарце и спортисте који захтевају квалитетну одећу за време спортских активности као и приликом свакодневног ношења.

  

Мајица Hustle For That Muscle Heather Orange - GymBeam

 

Kако изабрати величину?

ВеличинаSMLXLXXL
Ширина преко груди
45 цм 48 цм 53 цм 59 цм 64 цм
Дужина 71 цм 73 цм 74 цм 79 цм 80 цм

 

Kako одржавати мајицу?

Мајицу перите изврнуту наопачке на температури 30°Ц. У случају да је желите пеглати, подесите средњу температуру и никако је немојте пеглати изврнуту нити преко штампе. Сушите је у машини ѕа сушење веша само у случају да је желите смањити, иначе се то не препоручује јер се мајица може скупити.

Више информација
Оцене4
Варијације производа
Питање о производу