Мајица Stay Dedicated Black Emboss - GymBeam

ПроизвођачGymBeam Clothing

100 %

Мајица Stay Dedicated Black Emboss је дизајнерска мајица с натписом Stay Dedicated, који је био израђен уникатном техником рељефирања. Осим стилског дизајна такође ће Вас обрадовати и квалитетан материјал захваљујући којем ћете у тренингу потпуно уживати. Рељефни натпис очараће Вас и код свакодневног ношења.


Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Други су такође купили
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Опис

Мајица Stay Dedicated Black Emboss – јединствена мајица с рељефним натписом која ће Вас мотивисати бољим резултатима

Мајица Stay Dedicated Black Emboss је стилска мајица с дизајнираним натписом Stay Dedicated који је био израђен уникатном техником рељефирања. Њен јединствени изглед заволећете на тренинзима где ће Вас заиста обрадовати и квалитетан материјал који је био употребљен код израде ове мајице. Рељефни натпис Вас неће оставити хладнима нити уз свакодневно ношење и савршено ће изразити труд који сваки дан улажете у вежбање. Ни Ви с ове мајице не можете скинути поглед?

 
Мајица Stay Dedicated Black Emboss - GymBeam 

Коју величину одабрати?

ВеличинаSMLXLXXL
Ширина у грудима 45 цм 46 цм 48 цм 50 цм 53 цм
Дужина 70 цм 71 цм 73 цм 74 цм 75 цм

  

Како се бринути о мајици?

 

Мајицу перите окренуту наопако на температури 30°Ц, а у случају да је желите пеглати, подесите умерену температуру и мајицу пеглајте изврнуту наопако и никада је не пеглајте преко штампе. Сушите у сушилици само у случају да је желите смањити, иначе то не препоручујемо, јер се може скупити.

Више информација
Оцене4
Варијације производа
Питање о производу