Мајица The Best Version Indigo White - GymBeam

ПроизвођачGymBeam Clothing

97 %

Мајица The Best Version ће вас мотивисати томе да постанете најбоља верзија самог себе. Мајица је израђена од квалитетног материјала и савршено ће показати ваше развијене мишиће. Погодна је за вежбање као и за свакодневно ношење.

Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Опис

Мајица The Best Version - мајица која ће вам помоћи да откријете најбољу верзију самог себе

Мајица The Best Version је дизајнирана на начин да би вас мотивисала пронаћи ону најбољу верзију самог себе. Минималистички дизајн истиче се у боји мајице те ће га још више нагласити мотивациони натпис “Be the best version of yourself”.

 Мајица The Best Version Indigo White - GymBeam

 

Квалитетан материјал од 100%-ог памука од којег се и израђује мајица гарантује да ће савршено пристајати вашим развијеним мишићима а уједно ће се и једноставно прилагодити вашој фигури. Одлична је за вежбање али ретко ко ће јој одолети и код уобичајеног свакодневног ношења.

 

Како изабрати величину?

ВеличинаSMLXLXXL
Ширина груди 47 цм 50 цм 53 цм 56 цм 59 цм
Дужина 67 цм 70 цм 73 цм 75 цм 77 цм

  

Како одржавати мајицу?

 

Мајицу перите изврнуту наопачке на температури од 30ºЦ, а у случају да је желите испеглати, подесите пеглу на благу температуру и не пеглајте наопако нити преко штампе. Сушите је у сушилици за веш само ако је желите смањити, иначе то не препоручујемо јер се тако може скупити.

Више информација
Оцене14
Варијације производа
Питање о производу