Slavimo naš 10. rođendan uz 10% popusta na sve GymBeam proizvode! Ponuda vredi samo danas uz kod: 10YEARSGB

Man Power Package - GymBeam

ПроизвођачGymBeam

0
0 %

Man Power Package садржи: True Whey 1 kg Chocolate, ProAmino Mango Maracuja, Спортску торбу Profi Black и Флашу Sport Bottle Grey

Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Други су такође купили
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Опис

Man Power package - пакет који садржи протеин, аминокиселине, спортску торбу и флашу

Man Power Package садржи: True Whey 1 kg Chocolate, ProAmino Mango Maracuja, Спортску торбу Profi Black и Флашу Sport Bottle Grey

 

Protein True Whey је протеин израђен од 100%-тне сурутке методом Cross Flow Microfiltration (CFM)- једном од најквалитетнијих метода обрађивања. Има високи удео беланчевина, БЦАА, не пени пуно, одлично се отапа, упија и има одличан укус. Овај производ се истиче одличним профилом аминокиселина и садржи чак 8% леуцина, најефикасније аминокиселине од БЦАА са снажним анаболичким ефектима. Минимално је тежак за желудац а погодан је и за почетнике.

 

ProAMINO је иновативни комплекс аминокиселина, 6 витамина и green energy формуле из екстракта зеленог чаја, зелене кафе и кофеина. Тај комплекс садржи до 10,6 грама аминокиселина, од чега 4 грама чине ферментиране БЦАА које ће се побринути за ефикасан раст мишићне масе и истовремено заштитити мишићна влакна. Истовремено ће вас снабдети енергијом и помоћи код сагоревања масноћа.  

   

Man Power Package - GymBeam

 

Флаша Sport Bottle Grey с запремином 1000 мл побринуће се о вашем дневном уносу течности. Она је несломива, лагана и не оставља мирисе у напитцима. Направљена је од квалитетног материјала без БПА и пригодна је за вруће и за хладне напитке. Има шире грло, захваљујући чему се из ње не само лако пије, него и олакшава једноставно одржавање. Затварач је причвршћен за флашу, због тога се не морате бринути да ћете да га изгубите.

 

Упозорење

Додатак исхрани. Немојте прекорачити препоручену дневну дозу. Није намењен као замена за разноврсну исхрану. Чувајте ван домашаја деце!

Више информација
Оцене
Варијације производа
Питање о производу