Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Man Power Package - GymBeam

Произвођач: GymBeam

Man Power Package садржи: True Whey 1 kg Chocolate, ProAmino Mango Maracuja, Спортску торбу Profi Black и Флашу Sport Bottle Grey

Више није доступно
Очекивана цена 7.780,00 din.

Man Power package - пакет који садржи протеин, аминокиселине, спортску торбу и флашу

Man Power Package садржи: True Whey 1 kg Chocolate, ProAmino Mango Maracuja, Спортску торбу Profi Black и Флашу Sport Bottle Grey

 

Protein True Whey је протеин израђен од 100%-тне сурутке методом Cross Flow Microfiltration (CFM)- једном од најквалитетнијих метода обрађивања. Има високи удео беланчевина, БЦАА, не пени пуно, одлично се отапа, упија и има одличан укус. Овај производ се истиче одличним профилом аминокиселина и садржи чак 8% леуцина, најефикасније аминокиселине од БЦАА са снажним анаболичким ефектима. Минимално је тежак за желудац а погодан је и за почетнике.

 

ProAMINO је иновативни комплекс аминокиселина, 6 витамина и green energy формуле из екстракта зеленог чаја, зелене кафе и кофеина. Тај комплекс садржи до 10,6 грама аминокиселина, од чега 4 грама чине ферментиране БЦАА које ће се побринути за ефикасан раст мишићне масе и истовремено заштитити мишићна влакна. Истовремено ће вас снабдети енергијом и помоћи код сагоревања масноћа.  

   

Man Power Package - GymBeam

 

Флаша Sport Bottle Grey с запремином 1000 мл побринуће се о вашем дневном уносу течности. Она је несломива, лагана и не оставља мирисе у напитцима. Направљена је од квалитетног материјала без БПА и пригодна је за вруће и за хладне напитке. Има шире грло, захваљујући чему се из ње не само лако пије, него и олакшава једноставно одржавање. Затварач је причвршћен за флашу, због тога се не морате бринути да ћете да га изгубите.

 

Упозорење

Додатак исхрани. Немојте прекорачити препоручену дневну дозу. Није намењен као замена за разноврсну исхрану. Чувајте ван домашаја деце!

Оцене купаца

Man Power Package - GymBeam

Write Your Own Review
Оцењујете:Man Power Package - GymBeam
Ваша оцена
Без вештачких заслађивача
Да
Без ГМО
Да
Без пластичног паковања
Не
Главна категорија

Упозорење:

Чувати на хладном и сувом месту.

Питања купаца.

Man Power Package - GymBeam

Напишите питање
Напишите одговор