MCT Уље - GymBeam

ПроизвођачGymBeam

98 %

MCT уље садржи каприлне и капринске киселине, које се сврставају међу изузетне масти средњег ланца. За разлику од традиционалних уља, брзо се пробавља и одмах је доступно као извор енергије за тело, подстиче на било коју радњу. MCT уље је, због тога, веома популарно међу спортистима, али и особама који већину енергије добијају из масти. Такође је идеално за све љубитеље кето, ниско угљено-хидратне и палео дијете.

 

 

На стању
1.100,00din.~(9.38 €)
Други су такође купили
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Опис

MCT Уље - јединствено по својој способности да снабдева тело непосредним извором енергије

MCT уље садржи каприлну и капринску киселину, обе су екстрактоване из висококвалитетног кокосовог уља. Обе су киселине средњег ланца, као што и сам назив Триглицериди средњег ланца имплицира, што у односу на традиционална уља дугог ланца подразумева бољу пробављивост. То је због чињенице што након конзумације готово одмах пролазе пут до јетре, што их претвара у употребљив извор енергије за било коју акцију, активност мозга и друге физичке функције. То MCT Уље чини прилично популарним међу спортистима, који желе уштедети мишићне резерве гликогена и радије добијају енергију из масти уместо из извора угљених хидрата.

      

Свакако, то није све, ово јединствено MCT уље посљедњих година је постало фокус многих научника. Проучавали су његова позитивна дејства на нервни систем, функционисање мозга, спортске перформансе и мршављење. Ова подручја показују изузетне резултате када су изложена овој врсти масти, а многе особе га већ користе за подстицање мршављења и својих спортских перформанси. Због својих својстава погодно је за допуњавање енергије пре и током извођења вежби. Идеално је за дуготрајне спортске активности попут трчања и бициклизма.

       

MCT уље је популарно и међу љубитељима здравог начина живота и исхране са смањеним садржајем угљених хидрата. Уједно, чак и љубитељи кето, ниско-угљенохидратне или палео дијете ће ценити његова благотворна дејства. Чак шта више, будући да је 100% биљног порекла, вегани такође могу уживати у њему у потпуности. Лишен је типичног укуса и мириса кокоса, а можете уживати у њему самом или га додати у разна јела. Савршено ће се уклопити у кашу, смутије, салате или га можете употребити за припрему познате bulletproof кафе. Међутим, његова тачка димљења је само 160 °Ц и као таква није погодна за пржење или печење на вишим температурама.

             MCT Уље - GymBeam

   

MCT Уље и његове предности

  • садржи каприлну и капринску киселину 
  • добија се од висококвалитетног кокосовог уља 
  • не садржи никакве адитиве 
  • нема ни укус ни мирис 
  • може се користити самостално 
  • одлично се слаже са смутијима, салатама и кашама 
  • идеално је за спортисте 
  • погодно је за вегане 

        

Састав 

MCT уље (триглицериди средњег ланца) из кокосовог уља [каприлна киселина (Ц8) 55-65%, капринска киселина (Ц10) 35-45%].  

       

Препоручена употреба 
 

Узимајте 1 супену кашику (10 мл) дневно. 

      

Таблица нутритивних вредности 

Нутритивне вредности100 г
Енергетска вредност  3760 kJ/ 900 кцал
Масти 100 г
    од којих засићене 100 г
Угљени хидрати  0 г
    од којих шећери 0 г
Протеини 0 г
Со  0 г

            

Упозорење

Чувати на сувом месту на температури до 25 °Ц. Заштитити од ниских температура и директне сунчеве светлости. 

Више информација
Оцене9
Варијације производа
Питање о производу
Блог