Медицинска лопта - GymBeam

ПроизвођачGymBeam

90 %

Медицинска лопта је изузетно практично помагало за тренирање. Долази у различитим тежинама, идеална је за вежбање било ког дела тела. Можете га користити уместо вежбања на клупи или за повећање отпора док изводите трбушњаке. Са медицинском лоптом можете разбити свој стереотип и добити више у снази, експлозивности и издржљивости или учинити тренинг абдомена далеко ефикаснијим.

На стању
6.690,00din.~(57.05 €)
Опис

Медицинска лопта - лопта за вежбање са тежином по вашем избору, одлична за тренирање коре, као и за изградњу снаге и експлозивности

Медицинска лопта је свестрана и веома практична лопта за вежбање са тежином по вашем избору - 4, 6 и 8 кг. Циљајте своје руке, рамена, леђа, језгро, као и друге мишићне групе. Може се користити за скоро све врсте тренинга или као алтернатива бучицама. Идеална је за вежбање трбушних мишића, посебно када се изводе трбушњаци, plank или trunk ротације , а служиће и као додатни отпор при извођењу чучњева и склекова. Вежбе гађања са медицинском лоптом су одличне за побољшање ваше експлозивности и снаге.   

За разлику од вашег уобичајеног тренинга снаге, вежбање са медицинском лоптом вам омогућава да вежбате у свим распонима покрета и даје вам разноврстан начин вежбања сваког дела тела, укључујући језгро, кукове и бутине. 

         
Медицинска лопта - GymBeam                               

Медицинска лопта и њене предности

  • практично средство за вежбање
  • тежина по вашем избору
  • погодан за разне врсте тренинга
  • Омогућава вам да вежбате сваки део тела, укључујући језгро, кукове и бутине.

       

Више информација
Оцене2
Варијације производа
Питање о производу
Блог