Мушка мајица TRN White - GymBeam

ПроизвођачGymBeam Clothing

100 %

Мушка мајица TRN White је удобна мушка спортска мајица савршена за интензивне тренинге, а допашће вам се и као модеран комад одеће за лежерну одећу. TRN је скраћеница за "Training". Стално ће вас мотивисати да побољшате свој учинак. Мајица је израђена од удобног, еластичног материјала који гарантује максималну удобност. Материјал је веома издржљив и флексибилан, не скупља се и не деформише чак ни под великим оптерећењем. Дизајн такође садржи минималистички GymBeam лого.

На стању
2.000,00din.~(17.06 €)
Опис

Мушка мајица TRN White - мушка спортска мајица у коју ћете се заљубити током тренинга, трчања или вожње бицикла захваљујући еластичном, флексибилном и удобном материјалу

Мушка мајица TRN White је модерна мушка мајица у коју ћете се заљубити не само током интензивног тренинга, трчања и вожње бицикла, већ и током лежерног ношења. Направљена је од удобног, меког материјала који гарантује максималну удобност. Истовремено, 100% полиестер је веома флексибилан и може издржати велика оптерећења. Једноставан дизајн наглашава минималистички GymBeam лого, који се налази на грудима.

Мушка мајица TRN White - GymBeam

    Модел је висок 185 цм и носи величину XL.

 

Табела величина

Величине S M L XL XXL XXXL
Груди 45 cm 49 cm 53 cm 57 cm 61 cm 67 cm
Дужина 70 cm 72 cm 74 cm 76 cm 78 cm 80 cm
Рукав 19 cm 20 cm 21 cm 22 cm 23 cm 24 cm

      

Материјал

100% полиестер.

Више информација
Оцене3
Варијације производа
Питање о производу