Осигурачи за тегове - GymBeam

ПроизвођачGymBeam

100 %

Осигурачи за тегове су израђени за брзо и једноставно причвршћивање плоча са теговима на шипкама, спречавајући њихово клизање. Осигурачи су преника 51 мм што их чини идеалним за употребу са олимпијском шипком или било којом другом шипком пречника 50 мм. Израђени су од издржљиве пластике, а један комад тежи 130 г. Изузетно су једноставни за руковање. Паковање садржи 2 практична комада осигурача за тегове.

На стању
1.650,00din.~(14.07 €)
Опис

Осигурање за тегове спречава клизање тега са шипке, чинећи ваш тренинг сигурнијим

Осигурачи за тегове су лаган и врло практичан додатак за теретану. Израђени су за учвршћивање тегова који се монтирају на шипку. Њихов пречник је 51 мм, што их чини идеалним за олимпијску шипку,као и било коју шипку која има пречник 50 мм. Израђени су од издржљиве пластике која ће чврсто и поуздано учврстити било које тегове на шипки. Сет од два осигурача су тешки 260 г, што значи да не морате бринути о додатној тежини. Једва ћете их приметити. Изузетно су једноставни за употребу. Осигурач откопчајте и раширите како бисте га поставили на шипку. Поставите одмах до диск тега и закопчајте. Када желите да замените тег, осигурач само откопчајте и скините. 

 

Захваљујући осигурачима, постављени тегови неће клизити око шипке, омогућавајући вам да се потпуно концентришете на тренинг. Осигураче можете да користите у теретани за дизање утега или crossfit. Осигурачи су идеални за вежбање чучњева с отпорима, мртво дизање, бенч прес. То их чини битним делом опреме у свакој комерцијалној или кућној теретани или crossfit центру. Свако паковање садржи два врло практична осигурача за тегове.                  

 

Осигурачи за тегове и њихове предности 

  • паковање садржи 2 комада
  • брзо причвршћује тегове на шипкама
  • њихов пречник је 51 мм
  • идеални су за олимпијску шипку
  • погодни су за шипку пречника 50 мм
  • сваки комад је тежак 130 г
  • направљени су од издржљиве пластике
  • лаки су за употребу     
            

Осигурачи за тегове - GymBeam

Више информација
Оцене3
Варијације производа
Питање о производу