Slavimo naš 10. rođendan uz 10% popusta na sve GymBeam proizvode! Ponuda vredi samo danas uz kod: 10YEARSGB

PABA – GymBeam

ПроизвођачGymBeam

96 %

PABA ili para-aminobenzojeva kiselina popularan je dodatak koji pridonosi čvrstoj i hidratiziranoj koži mladolikog izgleda. Štoviše, upotrebljava se i za poticanje lijepe i kvalitetne kose. Svaka kapsula sadrži učinkovitu porciju od 500 mg tog spoja.

На стању
600,00din.~(5.12 €)
Други су такође купили
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Опис

PABA – 500 mg para-aminobenzojeve kiseline za poticanje zdrave kože i kvalitetne kose

PABA poznata i kao para-aminobenzojeva kiselina spoj je koji se prirodno nalazi u hrani koju jedemo. Na primjer, može se naći u mesu ili jajima i može se upotrijebiti na razne načine. Ne tako davno, PABA je bila uobičajena komponenta krema za sunčanje. To je zato što je bila povezana sa  sposobnošću upijanja UVB zraka, koje mogu oštetiti kožu ako im je predugo izložena. Međutim, danas se uglavnom dodaje u dodatke namijenjene poboljšanju kvalitete kože, njenoj hidrataciji i pospješenju mladolikog izgleda. Slično tome, PABA-u upotrebljavaju i oni koji pokušavaju poboljšati kvalitetu svoje kose i njen izgled. Stoga je prilično popularna među ženama koje žele sjajnu i dugu kosu. Ali to nije sve, vrlo je često upotrebljavaju i muškarci koji pokušavaju smanjiti pojavu sijede kose.

                  

PABA dolazi u obliku praktičnih kapsula, a svaka kapsula sadrži 500 mg tog aktivnog spoja. Stoga je ovaj dodatak jednostavan način za nadopunu njegovog sadržaja u tijelu.     

 

          PABA - GymBeam

         

PABA i njene prednosti

  • sadrži 500 mg tog aktivnog spoja
  • poznata kao para-aminobenzojeva kiselina
  • sastojak dodataka prehrani za poboljšanje kvalitete kože i kose
  • upotrebljavaju je oni koji žele smanjiti pojavu sijede kose
  • 100 % veganska 

                    

Sastojci

Para-aminobenzojeva kiselina (PABA), kapsula od hipromeloze, sredstvo za povećanje volumena (mikrokristalna celuloza), sredstvo protiv zgrušavanja (magnezijev stearat).

             

Preporučena upotreba

Uzimajte 1 kapsulu dnevno.

                  

Tablica nutritivnih vrijednosti

Nutritivne vrijednosti 1 kapsula
PABA (para-aminobenzojeva kiselina) 500 mg

            

Upozorenje

Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu količinu. Proizvod nije zamjena za raznoliku i uravnoteženu prehranu. Proizvod nije prikladan za djecu, trudnice i dojilje. Čuvajte izvan dohvata djece. Čuvajte na suhom mjestu na temperaturi do 25 °C. Zaštitite od niskih temperatura i izravne sunčeve svjetlosti.

Више информација
Оцене5
Варијације производа
Питање о производу