Пешкир за теретану плави - GymBeam

Процена:
100 % of 100
100% (14)
Произвођач: GymBeam

Плави пешкир за теретану са димензијама 50 x 90 цм израђен од 100% памука и веома је пријатан на додир. Веома добро упија, има дуг век трајања, антистатична и антибактеријска својства и пријатан је за осетљиву кожу. Овај пешкир за тренирање Вам неће послужити само за брисање зноја са лица, већ и као подлога за време вежбања.

Више није доступно
Очекујемо: 31.05.2022.
Очекивана цена 665din.

Пешкир за теретану од 100 % памучне тканине са великом апсорбцијом и антибактеријским својствима 

Плави пешкир за теретану или за вежбање је израђен од меканог 100% памука, који је пријатан на додир. Природно памучно влакно овог пешкира се истиче одличним својствима упијања, дугим веком трајања, антистатичним и антибактеријским својствима. Овај пешкир са димензијама 50 x 90 цм има одлична својства, и то без употребе било каквих хемијских додатака. Позитивно ће га оценити и алергичари јер не узрокује никакве алергијске реакције и пријатан је за осетљиву кожу.

 

Није потребно подсећати колико је пешкир важан за вежбање. Неопходан је саставни део опреме сваког спортисте, а у теретани то важи дупло. Ако Вам цури зној са лица, то је добар знак и одлично је ако имате нешто чиме ћете се обрисати. Такође ће Вам послужити и код извођења вежби за стомак као подлога испод ногу, или га ставите испод себе за време тренирања како не би сте сметали осталима који вежбају. Немати пешкир у данашње доба је велики faux pas. Али ви се више не морате плашити непријатне ситуације да ће Вас неко у теретани зауставити са питањем: „Где ти је пешкир?“

 

Пешкир за теретану и његове предности

  • израђен од квалитетног 100% памука
  • има антистатична својства
  • има антибактеријска својства
  • брзо се суши
  • веома добро упија
  • пријатан и мекан на додир
  • има дуг век трајања

 

Како одржавати и прати пешкир?

Пешкир перите на 40°C средством за прање шареног или црног веша,не препоручујемо коришћење омекшивача јер смањује његову моћ упијања. Можете фа сушити у сушилици до 60 °C а у случају да га желите пеглати, што није потребно, користите температуру 150 °C. Не избељујте га и не чистите хемијски.  

Више информација
Главна категорија Пешкири
Distributor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Врста производа додаци
Customer reviews Пешкир за теретану плави - GymBeam
Write Your Own Review
Оцењујете:Пешкир за теретану плави - GymBeam
Ваша оцена
Variants Цена Посебна цена На стању
Питања купаца.
Напишите питање
Напишите одговор