PillBox 5 - GymBeam

ПроизвођачGymBeam

95 %

PillBox 5 је практична кутија за таблете или капсуле, захваљујући којој ћете увек имати своју дневну дозу витамина или других додатака исхрани уредно спаковану и спремну за употребу. Нећете морати носити неколико пакетића у теретану или тражити таблетице разбацане по торби за теретану. Овај кутија има 5 засебних преграда које су спремне за прецизно дозирање таблета или капсула. Беома је издржљив и опремљен је чврстим поклопцем.

На стању
210,00din.~(1.79 €)
Опис

PillBox 5 – практична кутија са десет преграда за безбедно чување таблета и капсула

PillBox 5 је веома практично решење које ће вам много олакшати ношење додатака исхрани у облику таблета и капсула. То је практична кутија са пет засебних преграда. Захваљујући томе, можете јасно поделити своје таблете и имати дневну порцију са собом где год сте кренули. Нећете морати носити неколико пакетића или тражити таблетице разбацане по торби.

                             

Осим тога, ова кутија има веома компактне димензије, због чега је лаган за ношење. Стане у џеп и има елегантну црну боју са препознатљивим логотипом GymBeam-а утиснутим на врху. Направљен је од чврсте пластике, а захваљујући чврстом поклопцу, садржај се никад неће просути. То вам даје практично решење за ношење таблета које професионалци из целог света радо употребљавају.     

               

PillBox 5 - GymBeam

      

PillBox 5 и њене предности

  • практична кутија за таблете или капсуле
  • има 5 засебних преграда
  • омогућује вам једноставно и практично ношење додатака исхрани
  • избегавате ношење неколико пакетића таблета унаоколо или тражење таблета разбацаних по вашој торби
  • компактне димензије због којих стане у џеп
  • направљена од чврсте пластике
  • чврст поклопац спречава просипање
Више информација
Оцене18
Варијације производа
Питање о производу