Пистаћи - GymBeam

ПроизвођачGymBeam

84 %

Пистаћи на најздравији начин уклањају жељу за грицкалицама. Пуне су протеина, здравих масти, витамина и минерала корисних за људски организам. Могу се похвалити и комплетним профилом аминокиселина. Уживајте у овим орашастим плодовима у њиховом природном облику - несољене су, непржене и у љусци су како би задржале свежину.

На стању
1.250,00din.~(10.66 €)
Опис

Пистаћи - непржени и несољени пистаћи велике нутритивне вредности

Пистаћи су плод стабла Pistacia vera и расте углавном на Блиском Истоку. Међутим, захваљујући њиховом изузетном нутритивном профилу, непогрешивом укусу и типичној зеленој боји, пистаћи су данас популарни у целом свету. Могу се похвалити богатим садржајем протеина ас целовитим профилом аминокиселина и великим садржајем здравих масти. Такође су пуне витамина А, Б и Е, затим фитостерола и антиоксиданса. 

 

Осим тога, у пистаћима можете уживати у њиховом природном облику. Нису сољене, нити пржене, у љусци су како би што дуже задржале своју свежину. Можете их додавати у свој омиљени мусли за доручак, у протеинске напитке, у салате од поврћа или воћа као и у дезерте.

 

Пистаћи и његове предности

  • несољене су, непржене и у љусци
  • имају велик садржај протеина са комплетним профилом аминокиселина
  • пуне су здравих масти, витамина, минерала и антиоксиданса
  • имају свестрану употребу у хладним и топлим јелима

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности100 г
Енергетска вредност 2358 kJ / 564 кцал
Масти 42,9 г
од којих засићене масти 5,4 г
Угљени хидрати 28,6 г
од којих шећери 7,1 г
Протеини 21,4 г

 

Упозорење

Чувати на температури до 25 °Ц и заштитити од директних сунчевих зрака. Производ може садржати глутен, соју, кикирики и сусам.

Више информација
Оцене7
Варијације производа
Питање о производу
Блог