PlyoBox Дрвена Плиометријска Кутија - GymBeam

ПроизвођачGymBeam

77 %

PlyoBox Дрвена Плиометријска Кутија је практична фитнес опрема за разну употребу, што ће посебно ценити љубитељи фитнеса и CrossFit-а. Осим за плиометријско - динамички експлозивни тренинг доњег дела тела - такође ће наћи своју примену и у вежбама усмереним на развој стабилности и снаге. Плиометријска кутија на бочним странама има 2 практичне изрезане ручке за лакше ношење, које уједно служе као додатна подршка приликом извођења вежби. Максимална носивост PlyoBox-а је 200 кг.

На стању
10.990,00din.~(93.72 €)
Опис

PlyoBox Дрвена Плиометријска Кутија - покушајте тренирати са јединственом фитнес опремом за развој стабилности, снаге и динамичног експлозивног тренинга

PlyoBox Дрвена Плиометријска Кутија је изузетна фитнес опрема за било ког спортисту који жели своје вежбе и тренинге подићи на виши ниво. Израђена је од издржљивог дрвета, које гарантује стабилност и сигурност чак и за време најзахтевнијих тренинга. Погодна је за плиометријски тренинг, познат и као динамични експлозивни тренинг доњег дела тела, који укључује вежбе попут скокова или дубоких скокова. У исто време савршен је за вежбе усмерене на стабилност и снагу. Обожаваћете је за време CrossFit-а као и HIIT тренинга. Са обе стране плиометријске кутије налазе се практичне изрезане ручке које ће пружити подршку за време тренинга али ће олакшати и ношење. PlyoBox се испоручује растављена. Паковање укључује све потребне делове за њену монтажу. Максимална носивост плиометријске кутије је 200 кг. Упутство за састављање плиометријске кутије налази се у паковању.

      

Како саставити PlyoBox? 

  1. Извадите плиометријску кутију из картонске кутије. Требала би садржати 9 дрвених делова (2x мала плоча са изрезаним ручкама, 2x велика дрвена плоча, 2x плоча средње величине, 3x дрвена потпорна плоча) и сет од 37 дрвених вијака.
  2. Започните са постављањем доњег дела плиометријске кутије (употребите 1 од 2 велике дрвене плоче из паковања). Затим је помоћу вијака спојите на бочну плочу кутије коју бисте требали поставити на под. (Употребите 1 плочу средње величине без изреза).
  3. Спојите следећи део кутије (употребите 1 од 2 мање плоче са изрезаним ручкама) уклопите у прорезе направљене спајањем прва два дела. Осигурајте ову малу плочу са 2 дрвена вијка. Једним вијком причврстите малу плочу на ону коју сте поставили на под. Поставите други вијак на средину руба мале дрвене плоче како бисте осигурали да се поједини делови држе вертикално. Преостале вијке ћете заврнути кад довршите све стране кутије.
  4. Да бисте саставили другу дрвену плочу са изрезаним ручкама, поновите корак број 3.
  5. Саставите други део плоче средње величине без изрезаних ручки. Заврните 3 вијка за сваку дрвену плочу како бисте је стабилизовали. Затегните средње вијке са сваке стране да бисте причврстили све плоче на дно плиометријске кутије.
  6. Наставите спајањем 2 велике дрвене потпорне плоче помоћу средњег прореза. Затим дрвеним вијком поставите последњу мању потпорну плочу на средину ове дрвене потпорне плоче.
  7. Поставите ову потпорну плочу на средину плиометријске кутије.
  8. Затим поставите горњи део на конструисану плиометријску кутију (употребите преосталу велику дрвену плочу) и причврстите је дрвеним вијцима.
  9. Окрените плиометријску кутију и заврните све преостале дрвене вијке како бисте били сигурни да се сви делови међусобно уклапају.

                

PlyoBox Дрвена Плиометријска Кутија - GymBeam

      

Димензије

Димензије 
Дужина 40 цм
Ширина 51 цм
Висина 61 цм
Више информација
Оцене7
Варијације производа
Питање о производу
Блог