PQQ - GymBeam

ПроизвођачGymBeam

0
0 %

PQQ je dodatak prehrani koji sadrži pirolokinolin kinon koji je važan za pravilan rad svih stanica u tijelu. Može se pohvaliti pozitivnim učinkom na aktivnost i učinkovitost mitohondrija koji osiguravaju stvaranje stanične energije za bilo koju fizičku ili moždanu aktivnost. Osim toga, ubraja se među antioksidanse koji pomažu u zaštiti stanica od oksidativnog stresa i štetnog djelovanja slobodnih radikala. Ovaj dodatak dolazi u obliku praktične kapsule, tako da je jednostavan za korištenje.

На стању
1.300,00din.~(11.09 €)
Други су такође купили
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Опис

PQQ - једињење са позитивним дејством на активност и ефикасност митохондрија које обезбеђују производњу енергије

PQQ је додатак који садржи пиролохинолин кинон, који је сличан витаминима и важан је за правилно функционисање ћелија. Може се похвалити позитивним утицајем на активност и ефикасност митохондрија, који обезбеђују производњу ћелијске енергије. Ова енергија се затим користи за одржавање мозга, мишића и других виталних функција. Стога, побољшање митохондријалне ефикасности може довести до већег осећаја енергије током дана или током физичке активности. Такође је повезано са бољим когнитивним перформансама. Као што вероватно знате, количина и ефикасност ових ћелијских органела често опадају са годинама, посебно ако водите седентарни начин живота. Ово, заузврат, може негативно утицати на све ове области.

       

Штавише, ово једињење је такође међу антиоксидансима који помажу у заштити ћелија од оксидативног стреса. Ово се такође односи на нервне ћелије и вероватно је разлог зашто је PQQ такође често повезан са неуропротективним способностима. Због тога је веома популаран међу људима који желе да се осећају енергичнијим током дана и заинтересовани су за тему здравог старења. Осим тога, захваљујући благотворном дејству на рад мозга, спада и у групу супстанци које се називају ноотропици. Ово је посебно корисно за људе који желе значајно побољшати своје памћење, способност концентрације и учења.

     

Метоксатин, такође познат као PQQ, често се налази у свакодневној храни, као што су спанаћ или киви. Међутим, дијететски суплементи га обично садрже у већој концентрацији. Овај додатак садржи 20 мг пиролохинолин кинона у једној порцији. На крају, али не и најмање важно, његов чисто биљни профил састојака чини га савршено погодним и за вегане.

       PQQ - GymBeam

PQQ и његове предности

  • садржи једињење пиролохинолин кинон
  • припада антиоксидансима
  • припада групи супстанци које се називају ноотропици
  • погодан за људе који желе да воде рачуна о здрављу митохондрија
  • повезан је са неуропротективним способностима
  • једна порција садржи 20 мг пиролохинолин кинона
  • погодан за вегане       

Састав

Средство за повећање запремине (микрокристална целулоза), PQQ (пиролокинолин кинон динатријум), средство против згрушавања (магнезијум стеарат), капсуле (хипромелоза).

 

Препоручена употреба

Узмите 1 капсулу дневно.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности 1 капсула

PQQ динатријева со

20 mg

Препоручени опсег дневног уноса за одрасле није утврђен.

        

Упозорење

Немојте прекорачити препоручену дневну количину. Производ није замена за разноврсну и уравнотежену исхрану. Производ није погодан за децу или за труднице и дојиље. Држати ван домашаја деце. Чувати на сувом месту на температури до 25 °Ц. Заштитите од ниских температура и директне сунчеве светлости.
Минимални рок трајања: Наведен на паковању.

Више информација
Оцене
Варијације производа
Питање о производу