Premium Omega 3 - GymBeam

ПроизвођачGymBeam

99 %

Премијум Омега 3 је екстра девичанско рибље уље од лососа и морских риба које је извор антиоксиданаса и омега-3 масних киселина. Заслађено је стевијом и има пријатну природну арому цитруса која прикрива укус и мирис рибљег уља. Не садржи никакав ГМО и има само минималан садржај живе што говори о његовом врхунском квалитету.


На стању
1.300,00din.~(11.09 €)
Опис

Премијум Омега 3 - ароматизовано рибље уље од лососа и морских риба произведено без ГМО-а

Премијум Омега 3 је екстра девичанско рибље уље од лососа и дивљих морских риба из Норвешке. Одликује се врхунским квалитетом јер је без ГМО и садржи само минималну количину живе и тешких метала (мање од 0,1 мг по кг). Уз то, заслађено је стевијом и обогаћено природном аромом цитруса која угодно прикрива мирис рибе и, због тога, њен укус одговара заиста свима.

 

Премијум Омега 3 служи као извор антиоксиданаса и здравих масти, укључујући омега-3 масне киселине EPA, DHA и DPA. Докозахексаенска киселина или DHA доприноси правилној функцији мозга и добром виду. Заједно са еикосапентаенском киселином или EPA такође подржава и правилно функционисање срца. Важно је напоменути да омега-3 добијамо само путем исхране и додатака исхрани, због тога је рибље уље погодан облик за допуну потребних здравих масти.

 

Премијум омега 3 и његове предности:

  • екстра девичанско рибље уље од лососа и морских риба
  • идеалан извор антиоксиданаса и омега-3 масних киселина
  • подржава функцију мозга, срца и здрави вид
  • заслађен је стевијом
  • има природну арому цитруса
  • не садржи ГМО и не садржа скоро никакву количину живе у себи

 

Састав

Уље од лососа и дивље морске рибе из Норвешке, стевија и арома цитруса.

 

Дозирање

Узимајте једном дневно по 10 мл (1 супена кашика).

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 доза (10 мл)
Омега 3 1800 мг
од тога EPA (еикосапентаенска киселина) 510 мг
од тога DHA (докозахексаенска киселина) 590 мг
од тога DPA (докозапентаенска киселина) 110 мг

Упозорење

Ово је додатак исхрани и, због тога, овај производ није замена за разнолику и уравнотежену исхрану. Чувати на сувом месту на температури до 25 °Ц. Заштитите од смрзавања и директне сунчеве светлости. Није погодно за децу, труднице ни дојиље. Чувајте ван домашаја мале деце. Произвођач није одговоран за штету насталу услед неправилне употребе или складиштења. Препоручена дневна доза се не сме прекорачити.

 

Више информација
Оцене33
Варијације производа
Питање о производу
Блог