Anabolic Monster Whey - Amix

ПроизвођачAmix

96 %

Protein Anabolic Monster Whey протеин је од више састојака с 80%-ним уделом беланчевина од Triple Whey Matrix-а (концентрат од сурутке, CFM изолат од сурутке и хидролизат од сурутке), мицеларног казеина и аминокиселина деривираних од говеђег протеинског изолата. Тиме осигурава високу биолошку вредност, шта више, садржи такође уникатни састојак Pep-Form™ (пептиди леуцина) и слободни облик Л-леуцина за повећање анаболичког ефекта.

На стању
7.890,00din.~(67.29 €)
Опис

Протеин Anabolic Monster Whey - уникатни протеин од више састојака с 80%-ним уделом беланчевина и ниским садржајем масти и угљених хидрата

Протеин Anabolic Monster Whey уникатан је протеин који се састоји од Triple Whey Matrix-а (концентрат од сурутке, CFM изолат од сурутке и хидролизат од сурутке), мицеларног казеина и аминокиселина деривираних од говеђег протеинског изолата. Овај уравнотежени комплекс осигурава високу биолошку вредност с високим садржајем најважнијих аминокиселина BCAA & Л-Глутамина.

    Protein Anabolic Monster Whey amix

 

Amix™ Monster Whey Протеин садржи и уникатни састојак Pep-Form™ (пептиди леуцина) и слободни облик Л-леуцина за повећање анаболичког ефекта. Непрестано одржава Ваше мишиће снабдевене есенцијалним аминокиселинама које су потребне за пораст чврстих и јаких мишића. Такође помаже зауставити катаболичке процесе и покренути протеинску синтезу у Вашем организму.

 

Протеин Anabolic Monster Whey и његове предности:

  • уникатни протеин од више састојака
  • има чак 80%-ни удео беланчевина
  • доприноси расту и одржавању мишићне масе
  • доприноси одржавању здравих костију
  • садржи Pep-Form™ (пептиди леуцина), Л-леуцин и Л-триптофан
  • има ниски садржај масти и угљених хидрата
  • заслађен је сукралозом Splenda®
  • не садржи аспартам

      

Састав

Amix ™ Triple Whey Matrix (беланчевински концентрат од сурутке, беланчевински изолат од сурутке CFM с беланчевинским фракцијама, беланчевински хидролизат од сурутке), аминокиселине деривиране од говеђе беланчевине, мицеларни казин, какао прах, калцијум хидроген фосфат, калијум хидроген фосфат, стабилизатори: ксантан и гуаран гума, емулгатор: сојин лецитин, арома: природна и природно идентична арома, заслађивачи: сукралоза Спленда и ацесулфам-К, мултиензиматски комплекс DigeZyme (амилаза, целулаза, лактаза, липаза, протеаза).

    

Дозирање

Помешајте једну мерицу (33 грама) у 200 мл воде или нискомасног млека. зависно од дневне потребе беланчевина узимајте 2 – 3 дозе дневно.

   

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности100 g
Калорије 340 kcal
Масти 1,8 g
   од тога засићене масти < 1 g
Угљени хидрати 1,8 g
   од тога шећери < 0,5 g
Беланчевине 80 g
Калцијум 220 mg
Калијум 140 mg
Фосфор 285 mg
Pep-Form™ - пептиди леуцина
2000 mg
Amix™ Phospho Matrix (калцијум фосфат) 1500 mg
Л-леуцин 1000 mg
Л-триптофан 500 mg
DigeZyme® мултиензиматски комплекс
100 mg

 

Упозорење

Није погодно за децу, труднице и дојиље. Не прекорачавајте препоручено дневно дозирање. Производ није намењен као замена за разноврсну исхрану. Чувајте ван домашаја деце. Чувајте на сувом месту на температури до 25°Ц, штитите од директног сунчевог светла и од мраза. Произвођач не одговара за штете узроковане неисправним коришћењем или чувањем производа.

 

Упозорење за алергичаре: овај производ садржи састојке добијане од млека и соје.

 

Више информација
Оцене5
Варијације производа
Питање о производу