Прслук са оптерећењем 10 кг - GymBeam

ПроизвођачGymBeam

70 %

Прслук са оптерећењем  је прслук укупне тежине 10 килограма. Ова фитнес опрема користи се за повећање оптерећења и за повећање интензитета вежбања. Облик прслука дизајниран је тако да не ограничава ваше кретање.

На стању
5.290,00din.~(45.11 €)
Опис

Прслук са оптерећењем 10 kg - за повећање оптерећења и интензитета вежбања

Прслук са оптерећењем је прслук укупне тежине 10 килограма. То је ефикасна фитнес опрема која има за циљ да повећа оптерећење и интензитет вежбања. Погодан је не само за тренинге снаге, већ и за трчање, кардио или интензивне вежбе издржљивости као што је HIIT. Удобност током вежбања обезбеђује се квалитетним и издржљивим материјалом прслука, као и чичком са стране, помоћу којих можете прилагодити обим потребној величини. Његов облик је дизајниран тако да не ограничава ваше покрете. Покушајте да тренирате са оптерећењем тежине прслука и померите вежбање за један ниво горе!

Прслук садржи бројне уграђене џепове са појединачним врећицама. Свака врећице тежи приближно 510 г, а врећице можете уклонити споља. Прслук не мора да тежи 10 кг и тежину можете лако прилагодити по потреби. Захваљујући томе, ово је вишенаменски додатак који можете користити у многим спортовима.

 

Димензије

ДужинаШирина
58 cm 45 cm
Више информација
Оцене9
Варијације производа
Питање о производу
Блог