Прслук са оптерећењем 15 кг- GymBeam

ПроизвођачGymBeam

82 %

Прслук са оптерећењем 15 кг је прслук испуњен песком, укупне тежине 15 килограма. Ова фитнес опрема користи се за повећање оптерећења и за повећање интензитета вежбања. Облик прслука дизајниран је тако да не ограничава ваше кретање.

На стању
5.690,00din.~(48.52 €)
Опис

Прслук са оптерећењем 15 кг -  за повећање оптерећења и интензитета вежбања

Прслук са оптерећењем је прслук  укупне тежине 15 килограма. То је ефикасна фитнес опрема која има за циљ да повећа оптерећење и интензитет вежбања. Погодан је не само за тренинге снаге, већ и за трчање, кардио или интензивне вежбе издржљивости као што је HIIT. Удобност током вежбања обезбеђује се квалитетним и издржљивим материјалом прслука, као и чичком са стране, помоћу којих можете прилагодити обим потребној величини. Његов облик је дизајниран тако да не ограничава ваше покрете. Покушајте да тренирате са оптерећењем тежине прслука и померите вежбање за један ниво горе!

Прслук садржи бројне уграђене џепове са појединачним врећицама. Свака врећице тежи приближно 380 г, а врећице можете уклонити споља. Прслук не мора да тежи 15 кг и тежину можете лако прилагодити по потреби. Захваљујући томе, ово је вишенаменски додатак који можете користити у многим спортовима.

 

Димензије

ДужинаШирина
58 cm 45 cm
Више информација
Оцене13
Варијације производа
Питање о производу
Блог