Višedelni crni šejker 600 ml - GymBeam

ПроизвођачGymBeam

89 %

Višedelni crni šejker са запремином од 600 мл се састоји од три дела – и то за мешање прехрамбених додатака у праху, за додатке у капсулама или таблетама а трећи део је за суплементе у праху. Има класични навој и унутрашњу цедиљку, која одлично миксира све Ваше омиљене суплементе. Квалитетно је израђен и практичан – можете ставити све прехрамбене додатке које ће Вам требати у току целог дана. Израђен је од висококвалитетне пластике без БПА и ДЕХП.

 
Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Други су такође купили
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Опис

Višedelni crni šejker: практичан мултифункционални шејкер са запремином од 600 мл који се састоји из три дела за суплементе у праху за таблете и капсуле

Вишеделни шејкер Gymbeam је црни шејкер са запремином од 600 мл, који се састоји од три дела. Први део служи за мешање прехрамбених додатака и течности, као што су протеини, аминокиселине, БЦАА у праху, стимуланси пре тренинга и креатин. Други део је подељен на неколико практичних делова у које можете ставити таблете или капсуле. Трећи део ће Вам послужити за прехрамбене додатке у праху, као што су БЦАА, глутамин или протеин, које ћете користити касније. Овај шејкер има класични навој и унутрашњу цедиљку која одлично миксира све Ваше омиљене суплементе.

 

Наш троделни шејкер је квалитетно израђен и веома је практичан – искористићете га на путу, евентуално у њега можете ставити све прехрамбене додатке, који ће Вам требати у теку целог дана. Израђен је од висококвалитетног полипропилена ПП, који не садржи БПА и ДЕХП пластику. Заштићен је од ломљења и безбедно га можете прати у машини за прање посуђа,користити у микроталасној пећници или у фрижидеру.

 

Вишеделни црни шејкер 600 ml - GymBeam

 

Višedelni crni šejker и његове предности

  • идеалан за мешање свих прехрамбених додатака у ринфузу
  • запремина 600 мл
  • не цури, чеп и поклопац имају свој навој
  • цедиљка у облику купе против стварања грудвица
  • скала у милилитрима (мл) и унцама (оз)
  • израђен од висококвалитетног полипропилена ПП
  • заштићен од ломљења, могуће га је безбедно користити у машини за прање судова, микроталасној као и у фрижидеру
  • не садржи БПА и ДЕХП, израђен од нешкодљиве пластике
  • одговара прехрамбеним прописима
  • вишеделни: 2x одељак за таблете и прах

 

Коришћење

Једноставно наспите у шејкер потребну количину прехрамбеног додатка, протеина у праху, креатина у праху или напитка пре тренинга. Затим додајте воду, млеко, ђус или воћни сок, добро затворите и мешајте све док се прах не растопи. Захваљујући унутрашњој цедиљки прашак се брзо растопи и након неколико секунди можете конзумирати Ваш омиљени напитак. Након коришћења довољно је шејкер испрати топлом водом и оставити да се осуши.

Више информација
Оцене21
Варијације производа
Питање о производу