Slavimo naš 10. rođendan uz 10% popusta na sve GymBeam proizvode! Ponuda vredi samo danas uz kod: 10YEARSGB

Шејкер Sportmixer Green White 760 мл - GymBeam

ПроизвођачGymBeam

67 %

Шејкер Sportmixer Green White са запремином од 760 мл израђен је од квалитетне пластике без садржаја БПА и фталата. Спаја елегантан дизајн, иновације и свестраност спортске боце и шејкера у једном. Захваљујући жичаној куглици миксује протеински напитак, прехрамбене додатке, али погодан је и за воћне сокове и воду. Овај дизајнерски комад није само леп већ је и максимално практичан и дизајниран тако да баш лежи у руци.


На стању
500,00din.~(4.26 €)
Други су такође купили
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Опис

Sportmixer – дуго очекивани практични шејкер са запремином од 760мл који ће Вас пратити у активном начину живота

Шејкер Sportmixer Green White са запремнином од 760 мл израђен је од квалитетне пластике без садржаја БПА и фталата. Захваљујући жичаној куглици ће те у њему миксовати протеински напитак или било који други прехрамбени додатак у праху. Такође је погодан је за smoothies, воћне сокове или за обичну воду, и зато ће наћи примену не само код спортиста него и код других особа. Затварач не пропушта. Боца има довољно широк отвор и зато се једноставно испира или пере четком.

 

Шејкер Sportmixer је дизајниран са великом количином стила, иновације и свестраности. Зато ће Вас веома радо пратити у активном и напорном стилу живота. Заборавите на грудвице у протеинским коктелима и откријте одличну глатку густоћу Ваших напитака. Наш систем користи жичану куглицу, која глатко миксује сваки напитак у праху. Затварач је изненађујуће користан а чудићете се како сте до сада без њега могли живети. Поклопац боце добро затворите, затварач притисните и можете да радите и колутове. Ни једна кап неће исцурети.

 

Шејкер Sportmixer и његове предности

  • практична запремина од 760 мл
  • сигуран затварач
  • савршено миксује било који напитак
  • једноставно се чисти
  • обложен је гумом на делу за држање
  • има широко грло
  • израђен је од квалитетне пластике без садржаја БПА и фталата
Више информација
Оцене33
Варијације производа
Питање о производу