Спортска торба Basic Black - GymBeam

Процена:
89 % of 100
89% (44)
Произвођач: GymBeam

Спортска торба у црној боји са димезијама 60x28x28 цм је одлична торба за теретану и због својих габарита располаже великом запремином. У њу може стати све што вам је потребно за вежбање у теретани, од пешкира, преко ствари за вежбање па све до препарата за исхрану. Осим тога располаже и са 2 џепа са стране за одлагање мокрих ствари. Има ојачан каиш за раме са подесивом дужином. 


Out of stock
Очекивана цена 2.000din.

Спортска торба Basic Black ће Вас пратити на путу ка Вашим циљевима

Спортска торба Profi Black је у црној боји и израђена је од полиестера, тако да увек може савршено задовољити Ваше потребе и испунити све ваше захтеве. Располаже великим простором у који стаје све што вам је потребно. Димензије торбе су 60x28x28 цм, што значи да осим ствари за вежбање у њу стаје и пешкир, флаша са водом, шејкер са протеином као и сви суплементи Ваше исхране.

 

У унутрашњости торбе се налази једна главна преграда која има ојачан доњи део. Поред тога, спортска торба Profi Black располаже са два џепа са стране, који служе за одлагање козметике или мокрих ствари.

 

Са предње стране торбе се налази црвени логотип "Gym Beam". Торба има ојачан каиш за раме, који се може подесити по Вашим потребама, као и ојачане ручке са чичак патентом. Торба не само да одлично изгледа него је и веома квалитетна и јака. На доњој страни се налазе четири пластична граничника који штите торбу од оштећења.

 

За кога је спортска торба Gym Beam ?

Спортска торба је намењена за све спортисте,свим мушкарцима и женама којима је стало до квалитетне опреме за вежбање.

 

Димензије торбе Profi 

ДимензијеДужинаШиринаВисина
Величина(цм) 60 28 28
Више информација
Главна категорија Фитнес торбе
Distributor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Врста производа додаци
Customer reviews Спортска торба Basic Black - GymBeam
Write Your Own Review
Оцењујете:Спортска торба Basic Black - GymBeam
Ваша оцена
Color Цена Посебна цена На стању
Питања купаца.
Напишите питање
Напишите одговор