Oprema za jogu i pilates uz popuste do 73%! Celokupnu ponudu pogledajte ovde.

Sportska torba Duffle Black - GymBeam

ПроизвођачGymBeam

82 %

Sportska torba Duffle Black је торба црне боје за фитнес са димензијама 53 x 23 цм, захваљујући чему пружа довољно места за складиштење ствари. Израђена је од квалитетног и јаког материјала, због тога и задржава свој ваљкасти облик. Садржи каиш који се може скинути и подесити, и две ручке, које омогућавају удобан начин ношења.

Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Други су такође купили
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Опис

Sportska torba Duffle Black – практична торба за фитнес, која нуди довољно простора за складиштење ствари и за удобно ношење

Sportska torba Duffle Black Black је торба за фитнес, ваљкастог облика, која не само да добро изгледа, већ у њу стане све што Вам је потребно за вежбање. Од одеће за вежбање, преко пешкира, до шејкера и прехрамбених додатака. Израђена је од квалитетног материјала и захваљујући својој тврдоћи задржава и свој облик. Има каиш који се може скинути и подесити, и две ручке, које омогућавају удобан начин ношења.

 

Sportska torba Duffle Black и њене предности

  • квалитетна торба за фитнес
  • пружа довољно простора за складиштење ствари
  • израђена је од квалитетног материјала
  • има каиш који се може подесити и скинути
  • удобан за ношење

 

Како одржавати торбу?

Торбу очистите влажном крпом, евентуално перите само ручно. Не користите никаква средства за чишћење нити за избељивање. Материјал одржавајте сувим.

 

Димензије

  Дужина Ширина
Димензије (цм) 53 23
Више информација
Оцене11
Варијације производа
Питање о производу