Спортска торба Profi Black - GymBeam

Процена:
90 % of 100
90% (21)
Произвођач: GymBeam

Спортска торба у црној боји са димезијама 61x31x32 цм је одлична торба за теретану и због својих габарита располаже великом запремином. У њу може стати све што вам је потребно за вежбање у теретани, од пешкира, преко ствари за вежбање па све до препарата за исхрану. Осим тога располаже и са 2 џепа са стране за одлагање мокрих ствари. Има ојачан ремен за раме са подесивом дужином. 


Више није доступно
Очекивана цена 3.380din.

Спортска торба Profi Black ће Вас пратити на путу ка Вашим циљевима

Спортска торба Profi Black је у црној боји и израђена је од полиестера, тако да увек може савршено задовољити Ваше потребе и испунити све ваше захтеве. Располаже великим простором у који стаје све што вам је потребно. Димензије торбе су 61 x 31 x 32 цм, што значи да осим ствари за вежбање у њу стаје и пешкир, флаша са водом, шејкер са протеином као и сви суплементи Ваше исхране.

 

У унутрашњости торбе се налази једна главна преграда која има ојачан доњи део. Поред тога, спортска торба Profi Black располаже са два џепа са стране, који служе за одлагање козметике или мокрих ствари.

 

Са предње стране торбе се налази црвени логотип "Gym Beam". Торба има ојачан ремен за раме, који се може подесити по Вашим потребама, као и ојачане ручке са чичак патентом. Торба не само да одлично изгледа него је и веома квалитетна и јака. На доњој страни се налазе четири пластична граничника који штите торбу од оштећења.

 

За кога је спортска торба Gym Beam ?

Спортска торба је намењена за све спортисте,свим мушкарцима и женама којима је стало до квалитетне опреме за вежбање.

 

Димензије торбе Profi 

ДимензијеДужинаШиринаВисина
Величина(цм) 61 31 32
Више информација
Главна категорија Фитнес торбе
Distributor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Врста производа додаци
Customer reviews Спортска торба Profi Black - GymBeam
Write Your Own Review
Оцењујете:Спортска торба Profi Black - GymBeam
Ваша оцена
Color Цена Посебна цена На стању
Питања купаца.
Напишите питање
Напишите одговор