Спортски грудњак Infinity II - STRIX

ПроизвођачSTRIX

89 %

Спортски грудњак Infinity II истиче се својим изузетним дизајном и софистицираним квалитетом израде. Израђен је од материјала врхунског квалитета користећи најновију бешавну технологију. Његов крој пружа савршену подршку за груди и долази са унутрашњим сунђерима који се могу уклонити који вам омогућавају да га прилагодите својим потребама.

На стању
3.690,00din.~(31.47 €)
Опис

Спортски грудњак Infinity II са сунђерима који се могу уклонити, савршено је удобан, поуздано упија зној и истиче се софистицираним дизајном

Спортски грудњак Infinity II идеалан је за све спортисте као и за све захтевне жене које желе да се осећају удобно без обзира на активност којом се баве. Овај грудњак испуњава највише стандарде. Направљен је од најновијих развијених материјала који комбинују најлон и еластан, користећи бешавну технологију. То значи да ће се савршено прилагодити свакој фигури и поуздано упијати зној, одржавајући вас увек сувим. Чврсти материјал пружа максималну подршку грудима током тренинга. А да бисте били сигурни да вам одговара како треба, долази опремљен сунђерима који се могу уклонити, што вам омогућава да га још боље прилагодите.

 

Поред врхунских материјала, ценићете и софистицирани крој. Дизајниран је да остане на месту без обзира колико интензиван је ваш тренинг. Ово осигурава чврста флексибилна трака која се налази испод груди која ће савршено пристајати вашим грудима. Али грудњак није само изузетан у свом материјалу и функционалности. Естетска страна дизајна је све само не досадна, упркос тамној шеми боја. Комбинује два савршено усклађена узорка, а трака на дну је украшена модерним STRIX логом, који шаље јасну поруку, поносно истичући сав напоран рад који сте уложили. Једноставно речено, ово је веома софистициран комад који никада неће скупљати прашину на самом дну вашег ормара.

 

      

Придружите се елити формираној око бренда STRIX и у потпуности изразите своју љубав према активном начину живота.

                      
Спортски грудњак Infinity II - STRIX

Модел је висок 162 цм и носи величину XS .                              

                

Спортски грудњак Infinity II и предности

  • савршено удобан спортски грудњак, идеалан за спорт и слободно време
  • долази са уклоњивим сунђерима
  • чврсти материјал пружа подршку грудима
  • удобан и упија зној
  • минималистички дизајн олакшава комбиновање

Материјал

92 % најлон, 8 % еластан

                

Табела величина

ВеличинаXSSML
Предња дужина 32,5 cm  34 cm 35,5 cm 37 cm
Обим груди 63 cm 68 cm 73 cm 78 cm
Шав 60 cm 64 cm 68 cm 72 cm
Више информација
Оцене9
Варијације производа
Питање о производу
Блог