Стимуланс пре тренинга Rush N.O.X - Stacker2

ПроизвођачStacker 2

100 %

Стимуланс пре тренинга  Rush N.O.X је прворазредни pre-workout са функционалним саставом без стимуланса за све спортисте који желе повећати своје спортске перформансе ван граница. Идеалан за вежбање увече јер нема никаквих негативних дејства на спавање, или у комбинацији са сагоревачем масти.

Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Опис

Стимуланс пре тренинга Rush N.O.X је функционални pre-workout без кофеина и других стимуланса

Стимуланс пре тренинга Rush N.O.X има иновативни састав. Не садржи стимулансе попут кофеина па је савршен као pre-workout стимуланс за поподне или вече. Тада не морате бројати овце у кревету и чекати да стимулативни састојак престане са дејством како бисте могли мирно заспати. Још једна предност је његова употреба данима тренинга када желите користити и сагоревач масти. Можете постићи максималну подршку Вашим перформансама и сагоревању масноћа без уноса непотребних количина стимуланса.

 

Међутим, осетићете прилив енергије због појачаног протока крви у мишићима. То је због састојака попут Л-цитрулина и Л-аргинин А-кетоглутарата које подстичу производњу азотовог оксида (НО). Главна предност је појачано снабдевање мишића који раде кисеоником и хранљивим састојцима, што се може трансформисати у боље спортске перформансе. За максималну концентрацију за време тренинга и могућу подршку когнитивним функцијама, у саставу ћете пронаћи колин битрате. Као подршка снази, издржљивости и брзини, бета-аланин, Л-хистидин, креатин, ацетил-Л-карнитин или БЦАА укључени су у овај pre-workout суплемент. Активни састојци у комбинацији са витаминима Б6, Б12 и Ц, који, између осталог, доприносе смањењу исцрпљености и умора као и антиоксиданс кверцетин чине овај производ идеалним сапутником за максималну подршку у раду без стимуланса.

 

Стимуланс пре тренинга Rush N.O.X и његове предности

  • иновативан свеобухватни pre-workout суплемент
  • без кофеина и других стимуланса
  • садржи састојке које подстичу производњу НО и имају позитивн дејство на циркулацију крви у мишићима
  • може имати позитивно дејство на снагу и издржљивост мишића
  • подстиче концентрацију за време вежбања
  • идеално за употребу пре тренинга увече или у комбинацији са сагоревачем масти

 

Састав

Патентована формула мешавине Rapid Vascular Pump (креатин монохидрат, бета-аланин, Л-аргинин-А-кетоглутарат, Л-цитрулин, Л-хистидин, кверцетин, ацетил-Л-карнитин-ХЦл, колин битрат, глицин, инозитол, Л-леуцин , Л-изолеуцин, Л-валин, витамин Ц (аскорбинска киселина), витамин Б6 као пиридоксин ХЦл, витамин Б12 као цијанокобаланин, састав за подршку пумпању (арома, изомалтулоза, заслађивач 36 мг (сукралоза, ацесулфам К), три-калцијум фосфат средство против згрудњавања, силицијумска киселина, калцијум силикат), природна боја.

 

Дозирање

Конзумирати 1 мерицу са 200 мл воде 20 минута пре тренинга.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 доза (12 г)
Rapid Vascular Pump мешавина  
Креатин монохидрат 3000 мг
Бета аланин 1500 мг
Л-аргинин А-кетоглутарат 1000 мг
Л-цитрулин 1000 мг
Л-хистидин 500 мг
Кверцетин 500 мг
Ацетил Л-Карнитин ХЦл 300 мг
Колин битрат 300 мг
Глицин 300 м
Инозитол 300 мг
Л-леуцин 200 мг
Л-изолеуцин 50 мг
Л-валин 50 мг
Витамин Ц (аскорбинска киселина) 80 мг
Витамин Б6 као пиридоксин ХЦл 1,4 мг
Витамин Б12 као цијанокобаламин 2,5 мцг

 

Упозорење

Додатак исхрани, није замена за разноврсну исхрану. Овај производ треба користити заједно са програмима дијете и вежбања како би се постигли најбољи могући резултати. Чувати на хладном и сувом месту, ван домашаја деце. Овај производ није намењен за употребу особама млађим од 18 година. Овај производ није намењен лечењу или спречавању било које болести. Садржи вештачка заслађивача. Никада не узимајте више од 2 мерице дневно. .

Више информација
Оцене1
Варијације производа
Питање о производу