Rush V4 - Stacker2

ПроизвођачStacker 2

0
40 %

Стимуланс пре тренинга Rush V4 је свеобухватни вишекомпонентни Pre-workout који садржи мешавину 21 активног састојка које пружају максималну подршку за спортске перформансе, концентрацију и повећан ниво енергије. Иновативни састав помаже Вам да извучете најбоље из себе и померите своје границе.

На стању
3.390,00din.~(28.91 €)
Други су такође купили
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Опис

Стимуланс пре тренинга Rush V4 један је од најјачих pre-workouta на тржишту са 21 активним састојком

Стимуланс пре тренинга Rush V4 је развијен као један од најефикаснијих Pre-workout додатака на тржишту. Производ садржи састојке које су заиста потребне и имају потенцијал за побољшање перформанси. Пронаћи ћете 21 пажљиво одабраних састојака, свака са својом улогом. Ефикасна комбинација ових састојака делује на 6 нивоа спортских перформанси, од буђења до тренинга, прилива енергије, протока крви у мишићима, побољшане концентрације, издржљивост и осећаја снаге.

 

У енергетској мешавини једне дозе добијате 220 мг кофеина из 3 различита извора и угљени хидрат инозитол који се обично налази у ћелијским мембранама организма, како бисте повећали осећај енергије. Кофеин је најчешће коришћени стимуланс на свету за подстицање захтевних физичких и менталних перформанси. Комплекс мешавине за снагу посебно је развијен да подржи снагу захваљујући 3 различита облика креатина. Мешавина за фокусираност има за циљ повећати концентрацију за време самог тренинга захваљујући колин битрату, ацетил-1-карнитину или витаминима Б6 и Б12. Ти су витамини неопходни за оптималну менталну активност, метаболизам енергије и пад умора и исцрпљености.

 

Производ такође мора садржати и комплекс који помаже протоку крви у мишићима. Мешавина за пумпање мишића садржи аминокиселине Л-цитрулин и Л-аргинин А-кетоглутарат који одржавају производњу азотовог оксида (НО) у организму. То повећава проток крви у радним мишићима, што значи да је за побољшање спортских перформанси потребно више кисеоника и других хранљивих састојака. Мешавина за издржљивост и незаустављивост имају за циљ повећати издржљивост и трајање вежбања захваљујући бета-аланину и тирозину, претечи адреналина и норадреналина. Познато је да екстракт црног бибера подстиче апсорпцију одређених састојака, а витамин Ц је снажан антиоксиданс који помаже у смањивању исцрпљености и умора.

 

Стимуланс пре тренинга Rush V4 је производ који Вам са дозом одлучности и напорног рада омогућује померање граница Ваших спортских перформанси.

 

Стимуланс пре тренинга Rush V4 и његове предности

  • сложени, вишекомпонентни pre-workout стимуланс
  • садржи мешавину 21 активног састојка
  • потдсиче снагу, издржљивост, проток крви у мишићима и концентрацију за време вежбања
  • обезбеђује дуготрајан осећај енергије

 

Састав

Патентоване формуле V4 мешавина за снагу (креатин монохидрат, уреа креатин, трикреатин цитрат, Д-рибоза), V4 мешавина за издржљивост и опоравак (бета-аланин, кверцетин), V4 мешавина за пумпање мишића (Л-аргинин А-кетоглутарат, Л-цитрулин), V4 мешавина за незаустављивост (Л-тирозин, екстракт црног бибера, витамин Ц (аскорбинска киселина)), V4 мешавина за фокусираност (ацетил-Л-карнитин-ХЦл, колин битрат, бетаин-ХЦл, витамин Б6 као пиридоксин-ХЦл, глицин, витамин Б12 као цијанокобаланин), V4 мешавина за енергију (безводни кофеин, индијски матé (екстракт), инозитол, екстракт зеленог чаја), V4 састав подршке (арома, изомалтулоза, заслађивач 24 мг (сукралоза, ацесулфам К), средство против згрудњавања (калцијум фосфат, силицијум диоксид , калцијум силикат), природна боја).

 

Дозирање

Помешајте 1 мерицу (6 г) производа у 200 мл воде 20 минута пре тренинга.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 доза (6 г)
V4 мешавина за снагу
1750 мг
Креатин монохидрат  
Креатин пуриват  
Трикреатин цитрат  
Д-рибоза  
V4 мешавина за издржљивост и опоравак 1750 мг
Бета аланин  
Кверцетин  
V4 мешавина за пумпање мишића 1020 мг
Л-аргинин А-кетоглутарат  
Л-цитруллин  
V4 мешавина за незаустављивост 555 мг
Л-тирозин  
Екстракт црног бибера  
Витамин Ц 80 мг
V4 мешавина за фокусираност 487 мг
ацетил-Л-карнитин-ХЦл  
Колине битрат  
Бетаин ХЦл  
Витамин Б6 као пиридоксин ХЦл 1,4 мг
Глицин  
Витамин Б12 као цијанокобалаин 15 мг
V4 мешавина за енергију 220 мг
Безводни кофеин 160 мг
Индијски матé (екстракт)  
Инозитол  
Екстракт зеленог чаја  
V4 састав подршке 218 мг

арома, изомалтулоза, заслађивач 24 мг (сукралоза, ацесулфам К),

средство против згрудњавања (калцијум фосфат, силицијум диоксид , калцијум силикат),

природна боја

 

 

Упозорење

Висок садржај кофеина. Додатак исхрани који се не сме користити као замена за разнолику исхрану. Овај производ се треба користити заједно са разноликим програмом исхране и вежбања за постизање најбољих резултата. Чувати на хладном и сувом месту ван домашаја деце. Овај производ није намењен особама млађим од 18 година. Овај производ није намењен дијагностици, лечењу или превенцији било које болести. Не користите ако сте трудни или дојите. Посаветујте се са стручњаком ако користите и друге додатке и стимулансе, попут кофеина или инхибитора моноаминооксидазе (МАОИ). Немојте користити овај производ ако имате болести срца или крвних судова, висок крвни притисак, дијабетес, глауком, проблеме са штитном жлездом, бубрезима или простатом. Никад не прелазите 2 мерице дневно.

Више информација
Оцене1
Варијације производа
Питање о производу