Течни Магнезијум - NOW Foods

ПроизвођачNOW Foods

100 %

Течни Магнезијум је извор магнезијума и других минерала у траговима, у облику је природног концентрата минерала. Дневна доза је 400 мг магнезијума, који помаже у смањењу умора, правилној функцији мишића, равнотежи електролита и синтези протеина. 

На стању
1.850,00din.~(15.78 €)
Опис

Течни Магнезијум - природни концентрисани минерал који садржи магнезијум и друге минерале у траговима

Течни Магнезијум је течни извор магнезијума и других минерала у траговима. Добија се из Great Salt Lake-а, које се налази у САД-у, а производи се патентованим поступком соларног испаравања. Изузетан је по томе што има способност задржавања 72 минерала у траговима у биолошки доступном јонском облику. Осим тога, захваљујући споменутом процесу до 99% натријума, који је природно присутан, може испарити.

 

Магнезијум је користан за равнотежу електролита, правилну функцију мишића, смањење умора и исцрпљености и синтезу протеина. Течни Магнезијум доприноси одржавању здравља костију и зуба, али и функционисању психе и правилном метаболизму. Осим тога, погодан је и за вегане. 

 

Течни Магнезијум и његове предности

  • то је природни концентрисани минерал
  • дневна доза је 400 мг магнезијума
  • задржава 72 минерала у траговима
  • доприноси равнотежи електролита
  • подржава функцију мишића
  • смањује умор
  • доприноси одржавању здравља костију и зуба
  • погодно за вегане

 

Састав

Јонски концентрат минерала у траговима.

 

Дозирање

Пре употребе добро промућкајте. Производ је богато концентрисан без адитива и има веома јак укус. Узимајте 1/4 кафене кашике (1,33 мл) и помешајте три пута дневно са соком или храном, како бисте прикрили концентровани минерални укус.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности1/4 кафене кашике (приближно 1,33 мл)
Магнезијум (из трагова концентрисаног минерала) 133 мг

 

Упозорење

Само за одрасле особе. Немојте прекорачити препоручену дневну дозу. Труднице/дојиље, особе које узимају лекове или имају здравствених проблема, пре узимања производа се требају консултовати са својим лекаром. Чувати ван домашаја деце. Након отварања чувати на хладном, сувом и тамном месту.

Више информација
Оцене1
Варијације производа
Питање о производу