Течна беланца - GymBeam

ПроизвођачGymBeam

96 %
Течна беланца су брз извор протеина у практичном и згодном облику, што их чини идеалним за љубитеље здравог начина живота. Они су пастеризовани, тако да их можете користити и сирове,као део протеинског шејка или их скувати. Поред тога, не садрже никакве конзервансе или ГМО, а јаја потичу од нсилица које су смештене у затвореном. Кокоши не живе у кавезима и имају више животног простора.
На стању
РОК УПОТРЕБЕ: 31. 3. 2024.
750,00din.~(6.40 €)
Опис

Течна беланца - извор беланчевина у практичном облику без конзерванса или GMO-а

Течна беланца су погодан начин за узимање најпотребнијих протеина. Они су пастеризовани, тако да их можете конзумирати и сирове, на пример, као део протеинских пића, али можете их користити и за кување и печење здравих посластица. Практични су - једноставно отворите бочицу и сипате онолико беланаца колико Вам је потребно и не морате да одвајате беланца од жуманаца. Поред тога, они имају дужи рок трајања од обичних јаја и трајаће до 6 месеци. Не садрже конзервансе и не садрже ГМО. На 100 г производа садржи и до 10,2 г протеина које одржавају здравље Ваших костију и позитивно делују на раст мишићне масе. Приуштите себи протеин у његовом најприроднијем облику са 100% беланацима од јаја које потичу од нoсилица које су смештене у затвореном. Кокоши не живе у кавезима и имају више животног простора.

 

Течна беланца & њене предности

  • 100% беланца у практичном облику
  • извор беланчевина
  • пастеризовано
  • садрже 10,2 г протеина на 100 г
  • без конзерванса и ГМО-а
  • рок трајања до 6 месеци

 

Састав

100% беланца од јаја

 

Упутство за употребу

Shake before use. Egg whites can be consumed raw or cooked. Suitable for preparing egg dishes or adding to shakes and smoothies.

Протресите пре употребе. Беланца можете конзумирати сирова или кувана. Погодно за припрему јела од јаја или за додавање колачима и смутијима.

 

Табела нутритивних вредности

Нутритивне вредности100 г
Енергетска вредност 209 kJ / 50 кцал
Масти 0.5 г
од којих засићене масне киселине
< 0.5 г
Угљени хидрати
1.1 г
од којих шећери
1.1 г
Протеини 10.2 г
Со 0.4 г

 

Упозорење

Садржи јаја. Чувати на сувом и хладном месту. Чувајте на собној температури (0 до 25 ° Ц) под условом да се паковање не отвори. На паковању је наведен датум „најбоље искористити пре“. Након отварања чувајте у фрижидеру (0 до 4 ° Ц) и искористите у року од 48 сати. Пре складиштења обезбедите да се поклопац добро затвори да бисте осигурали свежину.
Више информација
Оцене97
Варијације производа
Питање о производу
Блог