Triple Magnesium - GymBeam

ПроизвођачGymBeam

95 %

Triple Magnesium долази у облику капсуле и садржи 375 мг магнезијума по једној порцији. Комбинује 3 различита извора магнезијума, који заједно стварају јединствени додатак са високом стопом апсорпције у телу. Магнезијум има низ важних функција у телу. На пример, помаже у смањењу умора, исцрпљености и одржава правилно функционисање нервног система и мишића.

На стању
900,00din.~(7.68 €)
Други су такође купили
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Опис

Triple Magnesium – јединствена комбинација 3 различите врсте магнезијума која подржава правилну функцију нервног система, мишића и смањује умор

Triple Magnesium садржи три врсте магнезијума, који се добро апсорбују у нашем телу. Конкретно, садржи магнезијум бисглицинат, магнезијум оксид и магнезијум лактат. Овај додатак стога обједињује све предности које ове врсте магнезијума нуде. Штавише, једна порција ће вашем телу обезбедити 375 мг магнезијума. Ово га чини ефикасним начином да се испуни препоручени дневни унос овог минерала.

   

Магнезијум је веома популаран, посебно међу спортистима који пате од грчева у мишићима и умора. Међутим, људи који се не баве спортом такође треба да воде рачуна о његовом оптималном уносу. То је зато што његов недостатак може утицати на правилно функционисање бројних процеса у телу. На пример, утиче на оптималну функцију нервног система, мишића, ментално здравље, равнотежу електролита и нормалан метаболизам, што је важно за формирање енергије. Поред тога, такође игра важну улогу у процесу деобе ћелија. Осим тога, доприноси одржавању здравих зуба, костију, нормалној синтези протеина, а помаже и у смањењу умора. Коначно, долази у практичном облику капсула, што га чини веома лаким за узимање.

         Triple Magnesium - GymBeam

 

Triple Magnesium и његове предности

  • комбинација три врсте магнезијума
  • једна порција (две капсуле) садржи 375 мг магнезијума
  • висока стопа апсорпције
  • подржава правилну функцију мишића, нервни систем и ментално благостање
  • помаже у смањењу умора и исцрпљености
  • битне за процес стварања енергије
  • лако се узимају капсуле  

        

Састав

Магнезијум бисглицинат, магнезијум оксид, магнезијум лактат, средство за повећање запремине (микрокристална целулоза), средство против згрушавања (магнезијум стеарат), желатинска капсула.

      

Препоручена употреба

Узмите 2 капсуле дневно.

      

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности

2 капсуле

*ПДУ

Magnesium

375 mg

100 %

*Препоручени опсег дневног уноса за просечну одраслу особу (8400 кЈ/2000 кцал)

       

Упозорење 

Немојте прекорачити препоручену дневну количину. Производ није замена за разноврсну и уравнотежену исхрану. Производ није намењен деци. Труднице и дојиље треба да се консултују са лекаром о употреби овог производа. Држати ван домашаја деце. Чувати на сувом месту на температури до 25°Ц. Заштитите од ниских температура и директне сунчеве светлости.

Више информација
Оцене37
Варијације производа
Питање о производу