Валеријана 500 мг - NOW Foods

ПроизвођачNOW Foods

70 %

Валеријана 500 мг је екстракт корена валеријане (Valeriana Officinalis) у облику капсула које су такође погодне и за вегане.

На стању
1.250,00din.~(10.66 €)
Други су такође купили
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Опис

Валеријана 500 мг - екстракт корена валеријане у облику капсула

Валеријана 500 мг је вековима у многим културама позната по својој способности побољшања квалитета сна. Валеријана (Valeriana Officinalis) расте у Европи и делу Азије, а њен корен користи се у лековите сврхе још од времена старе Грчке и Рима. Данас је валеријана предмет многих истраживања због утицаја на ниво гама-аминобутерне киселине (ГАБА) у мозгу. Функција ГАБА-е у организму је смањење активности неурона, а према истраживањима, екстракт валеријане може потенцијално повећати ниво ГАБА, што позитивно утиче на анксиозност и квалитет сна. У једној капсули налази се 500 мг екстракта корена валеријане. Производ је погодан и за вегетаријанце.

 

Валеријана 500 мг и њене предности

 

  • 500 мг екстракта у 1 капсули
  • практичан облик капсула
  • такође погодан и за вегане

 

Састав

Валеријана (Valeriana officinalis), целулоза (капсула).

 

Дозирање

Узмите 2 капсуле пре спавања, према потреби.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 доза (2 капсуле)
Угљени хидрати <1 г
Валеријана
(Valeriana officinalis) (корен)
1 г (1,000 мг)

 

Упозорење

Не производи се од квасца, пшенице, глутена, соје, млека, јаја, рибе, шкољки или орашастих плодова. Производи се у ГМП погону који обрађује друге састојке који садрже ове алергене. Не препоручује се трудницама и дојиљама или ако имате здравствених проблема. Чувати ван домашаја деце. У овом производу може доћи до природне промене боје капсула. Након отварања чувајте на хладном и сувом месту. Производ може проузроковати поспаност. Не управљајте возилима или тешким машинама након конзумирања валеријане. Немојте конзумирати паковање које није свеже и чувајте у бочици.

Више информација
Оцене3
Варијације производа
Питање о производу